Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 aug, 2017

AFC Eskilstuna – Hammarby IF: Live stream på Allsvenskan

Tio omgångar kvar i Allsvenskan och varken Hammarby eller Eskilstuna har imponerat såhär långt. Matchen mellan de två lagen är dock inte helt betydelselös och det är trots allt 30 poäng kvar att spela om. Hur du följer Eskilstuna – Hammarby via live stream online kan du läsa i vår artikel.

Att starta upp en bra live stream på Allsvenskan är enkelt och tar inte mycket av din tid. Efter ett par minuter har man tillgång till en live stream i hög kvalitet där man kan se alla omgångar i Allsvenskan. Det räcker alltså att komma igång med en live stream på Eskilstuna – Hammarby för att i framtiden kunna se alla lag i Allsvenskan spela.

Eskilstuna firar ett av få mål i Allsvenskan

  • Avspark: Lördag, 26 augusti 16:00
  • Spelplats: Tunavallen, Eskilstuna
  • Se matchen via: Cmore live stream

Live stream på Eksilstuna – Hammarby från Allsvenskan

Hur du snabbast möjligast får tillgång till en live stream tänkte vi tala om. Först behöver man veta vart Allsvenskan visas via live stream. Matchen mellan Eskilstuna – Hammarby sänds av Cmore som också sänder alla omgångar.

För att kunna se matcherna via live stream krävs det alltså att man skapar ett konto hos Cmore. Sedan behöver man välja deras sportabonnemang. Men man får en väldigt bra sida med fotbolls live stream för summan man betalar.

Kanske inte den mest intressanta matchen att följa via live stream men det kommer vara ett desperat Eskilstuna som måste ta poäng. De har inför mötet mot Hammarby sex poäng upp till kvalplats istället för nedflyttningsplats och hela åtta poäng till säker mark.

Större skrällar har vi sett, som att Östersunds FK tagit sig vidare till gruppspel i Europa League. Men frågan är om de kvaliteter ens finns hos AFC Eskilstuna. De har inte bevisat att de hör hemma i Allsvenskan och omställningen från Superettan har blivit tuffare än de väntat sig.

Spelare i Hammarby i en tuff match i Allsvenskan

Hammarby i bra form

Senaste matchen Hammarby spelade vann laget mot Örebro med 3–0. Dessutom var matchen på bortaplan för Bajen som visade väldigt goda tendenser i mötet. Man möter nu ett formsvagt Eskilstuna, som egentligen varit ur form hela säsongen.

Men bakslaget i Svenska Cupen för AFC Eskilstuna var riktigt tungt. Man åkte på stryk, 3-1, mot division 1-klubben Vasalund IF. Något som inte ska hända ett Allsvenskt lag. Så det lär inte vara så många glada miner på Eskilstuna under matchen mot Hammarby.

Det finns egentligen inga ursäkter för Eskilstuna som inte har bevisat någonting. Deras lagfest efter säsongen kommer förmodligen inte innehålla glada deltagare eller pyroteknik och bengaler, om det ens blir någon.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar