Streama Sverige – Kosovo: Se live stream & TV (28/3)

Här hittar du en liten guide för att kunna sända Sverige – Kosovo stream på nätet. Matchen spelas i VM-kval till Qatar 2021. En vinst krävs för att Sverige ska kunna hålla sin ledning i VM-kvalsgruppen.

Ny match väntar för Sveriges landslag under helgens matcher i VM-kvalet. Söndaden den 28/3 så kommer Kosovo – Sverige drabbas samman. Det blir ett nytt prov för det svenska landslaget – som nu ställs emot ett svårare motstånd än mot Georgien.

Hör nedanför hittar du all info för att kunna streama Sverige – Kosovo online eller se matchen på TV. Vi känner till att många i Sverige vill kunna se fotboll från VM-kvalet via live streams.

Streama fotboll i Sverige? Gör det på Bet365!

Se fotboll från bl.a Sveriges landslag + La Liga, Serie A m.m.
.

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kosovo – Sverige, VM-kval
Avspark: Den 28/3, kl. 20:45
Vart: Fadil Vokrri Stadium
Live stream: > Cmore
TV-kanal: TV4
Speltips: Sverige gör mål i båda halvlekarna (2.80 hos Unibet)

Se Kosovo – Sverige stream

Den sida som kommer att streama alla matcher från Sveriges VM-kval är Cmore. Där har man alla rättigheter som krävs för att sända matcherna. Det första steget för att kunna se Sverige – Kosovo stream är ett konto hos Cmore. Detta kan du skapa gratis – för att sedan se vilka olika sportpaket du har att välja på.

Det finns just nu ett erbjudande som låter dig streama gratis i två veckor. Det är en testperiod som låter dig få gratis live streams från bl.a TV4 under två veckor. Där kommer det vara möjligt att streama Sverige – Kosovo den 28/3. Vilket gör det perfekt för att att använda erbjudandet för att se VM-kval matcher via gratis live streaming.

Det är dessvärre bara Sverige – Kosovo stream så du kan låsa upp med Cmore erbjudande. Alla överiga matcher från VM-kval till Qatar 2022 kommer finnas bakom en betalvägg. Hos Cmore kommer du även kunna sända EM 2021 eller varför inte ishockey streams från SHL.

Här nedanför har vi samlat stegen du bör ta dig igenom för att se Kosovo – Sverige live stream.

  1. Gå till Cmore
  2. Registrera ett konto
  3. Använd erbjudande eller köp sportpaket från 249 kr i månaden
  4. Se Kosovo – Sverige stream + alla matcher från VM-kval

Sänd på TV

Det är naturligtvis inte bara via live streaming på nätet som du kan se matchen. Det kommer även vara möjligt att sända Sverige – Kosovo på TV. Den TV-kanal som kommer att visa Sverige – Kosovo är ingen mindre än TV4.

Det är en kanal som många i Sverige redan har i det utbud av kanaler som finns på TV:n. Det innebär att många redan har tillgång till kanalen som sänder live från Sveriges VM-kval. Skulle du sakna kanalen så kan du alltid kontakta din operatör. Där hjälper de dig med allt som krävs!

Sändningen inför matchen kommer starta en bra stund innan avspark. Där kommer du även få med dig svenska kommentatorer och experter som analyserar matchen på för- och efterhand.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka en timme före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Om matchen

Sverige spelade senast mot Georgien. En match där Sverige vann med 1-0. Det var inget högklassigt spel från det svenska landslaget – vilket ledde till nervösa slutminuter.

Sverige var det bättre laget, men mot Georgien så är en vinst med 1-0 endast strax över godkänt. Det kan visa sig viktigt att få med sig många mål i slutskedet av gruppen.

Detta blir Kosovos första match i VM-kvalet. Det är svårt att på förhand se vilken form laget befinner sig i. Det som står klart är dock att Sverige är favoriter att vinna matchen oavsett hur man ser på det. Vi uppdaterar mer inför matchen bland alla våra sportnyheter på hemsidan.

Vi tror helt klart på att det blir Sverige som vinner matchen – och där med behåller ledningen i sin grupp. Kolla in vilka sport bonusar du kan spela med inför matchen!

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman