Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 apr, 2017

MIF – HV71: Live stream & speltips inför matchen

En ny match väntar I semifinalerna av SHL. Dagens bästa speltips kommer därför att finnas för matchen MIF – HV71. En rikitg rysare i slutspelet av SHL. Vi ser till att du är förberedd med live stream och odds inför matchen.

Det står i skrivande stund 1-0 i matcher till HV71 som garanterat har vittring efter senaste matchen. För Malmö Ifs del så gäller det att snabbt vända matchserien för att inte ge för mycket självförtroende till sina motståndare.

Till MIFs fördel så spelas den andra matchen i semifinalerna på Malmö Arena. Vilket innebär att det är MIF Red Hawks som har fördelen av att spela på hemmaplan. Frågan är hur stor roll detta kommer att spela. Se till att du inte missar dramatiken genom att redan nu ha ett konto inne hos en av våra streamingsidor. Läs gärna mer om hur du kan se MIF -HV71 live stream här.

  • Matchstart: Den 3/4-2017, kl. 19:15
  • Arena: Malmö Arena
  • Visas hos: bet365

bet365 live streaming hockey

Vårt tips & bästa oddsen

I kväll väntar en av maximalt sju matcher mellan MIF – HV71. Det kommer garanterat vara massor av människor i Sverige som vill streama matchen , eller vara på plats på Malmö Arena ikväll. Nu börjar det verkligen hetta till i slutspelet som snart kommer att ta fram två finallag.

På ena sidan i denna hockeymatch så har vi HV71. Ett lag vi anser vara mycket stabilare än MIF Red Hawks. Däremot så känner vi till att MIF verkligen kan överraska mot bättre lag. Det såg vi inte minst när de spelade mot Växjö Lakers i kvartsfinalerna.

Där lyckades Malmö IF med det kanske smått otroliga. De lyckades som joker i slutspelet slå ut grundspelsvinnarna Växjö Lakers.

Matchen kommer med stor sannolik bli mycket jämn, och det kommer vara svårt att spela på odds inför matchen ikväll.

Därför kommer vi att kolla till bästa oddsen innan vi bestämmer oss för vilket lag vi tror ska vinna. Det gäller ibland att göra en oddsjämförelse om du anser att matchen kommer bli så jämn att du inte kan bestämma dig. Då kanske oddsen gör det enklare för dig att bestämma dig.

Om vi kollar in oddsen just nu, så ser vi först och främst att det är bet365 är den bästa bookmakern för oss. De erbjuder nämligen högst odds på att det ska vara MIF Red Hawks som kniper matchen.

  • Vårt speltips: Malmö Red Hawks vinner matchen
  • Odds: 1.95
  • Bäst odds: bet365

malmö if red hawks målvakt

Se hockey med din bookmaker

Det finns lite olika knep för dig att se SHL slutspelet i ishockey. Det bästa knepet enligt oss är att se hockey live stream hos din bookmaker. Det hjälper dig i flera fall att både kunna titta på hockey online, samtidigt som du kan spela på odds.

På det viset så sparar du tid på att endast behöva ett enda konto för att hänga med i SHL slutspelet. Det är även enklare för dig att endast ha ett konto. Då slipper du attt hålla koll på flera användarnamn och lösenord, men ändå få samma upplevelse.

Vi hjälper dig här på Sportal att kunna se alla matcher inom hockey som du allra helst vill se. Ta därför hjälp av oss när det kommer till hockey live streaming.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar