Sverige – Uruguay: Live stream, odds & speltips (Handbolls VM)

Svenska landslaget i handboll spelar sin sista gruppspelsmatch mot Uruguay. Inför matchen så kommer vi att tipsa om odds och live streams på nätet.

Med två segrar för Sverige så har laget kvalificerat sig vidare i handbolls VM. Mest troligt kommer de behålla gruppsegern. Oavsett om Uruguay skulle skrälla ordentligt och vinna matchen den 16/1.

Uppdatering: Sveriges vann sig grupp – och är nu klara för mellanrundor i handbolls VM.

Vad: Sverige – Uruguay, (Grupp C, handbolls VM)
Tid: Den 16/1, kl. 20:30
Vart: Scandinavium, Göteborg
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner & totalt över 30,5 mål (1:a halvlek) – 1.83 hos Bet365
Streama handbolls VM 2023!

Se alla matcher hos Bet365!

> Streama här!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Uruguay

Du som är intresserad av att se Sverige – Uruguay stream från Handbolls VM 2023 kan vända dig till Viaplay eller Bet365. Båda dessa sidor kommer hjälpa dig att sända matchen.

Både Viaplay och Bet365 har rättigheter för att sända handbolls VM 2023 live streams under mästerskapet. Det finns dock lite skillnad när det kommer till pris och sändningar hos de båda tjänsterna.

Hos Viaplay så kan du streama Sverige – Uruguay i HD och med svenska kommentatorer. Det kommer dock inte vara gratis – utan kräver att du har konto + abonnemang. Du hittar mer info hos Viaplay.se.

Väljer du i stället Bet365 så kan du spela på odds – för att samtidigt kunna titta på Sverige – Uruguay stream gratis. Alla live streams är möjliga att se hos Bet365 om du har minst 50 kr på ditt spelkonto.

> Streama hos Viaplay

Speltips inför matchen

Det är inget som tyder på att det ska bli något annat resultat än en svensk vinst. Sverige kan förvisso vila flera spelare – men har ändå ett betydligt bättre lag.

Uruguay har inte alls lyckats hålla ner siffrorna i sina tidigare gruppspelsmatcher mot Kap Verde och Brasilien. I båda matcherna så har över 30 mål passerat mellan de uruguayanska stolparna. Mycket tyder på att så kommer bli fallet även i den sista matchen mot Sverige.

Sverige kommer med stor sannolikhet att vila Andreas Palicka i målet och andra nyckelspelare i försvaret. Vilket kommer öppna upp för några extra mål för Uruguay. Därför tror vi på att det blir en målrik match.

Vi hittar ett spel på att Sverige vinner 1:a halvleken – och att halvleken består av mer än 30,5 mål totalt. Det ger oss ett bra odds på 1.83 hos Bet365.

För att hitta mer handbolls VM 2023 odds, bonus & vinnare så har vi en guide med alla våra betting tips. Där kan du hitta fler spel under mästerskapet.

 

  • Speltips: Sverige vinner & totalt över 30,5 mål (1:a halvlek)
  • Odds: 1.83
  • Spelsida: Bet365

Andra nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.