Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 jan, 2023

Mellanrundor i handbolls VM 2023 – Sveriges matcher & tider

Efter gruppspelet – så startar mellanrundor i handbolls VM 2023. Här kommer vi kolla in Sveriges mellanrunda för att se vilka matcher och tider som väntar.

Mellanrundan spelas med sex lag i varje grupp. Det är de två bästa lagen i varje mellanrunda som går vidare till kvartsfinalerna.

Sveriges mellanrunda kommer att spela sina matcher i Göteborg – närmare bestämt Scandinavium. Läs mer om alla odds, speltips och om spelschemat.

 

Vad: Mellanrundor i handbolls VM 2023
Datum: 18/1 – 24/1
Speltips: Sverige vinner handbolls VM (6.50 hos Unibet)
Sänd matcher: Bet365 & Viaplay

Streama handbolls VM 2023!
Se alla matcher hos Bet365!

Sveriges mellanrunda (Grupp 2)

Det är lagen som spelade i grupp C och grupp D som nu slås ihop till en mellanrunda. Det är här vi hittar det svenska landslaget. De bildar grupp 2 i mellanrundorna.

Sverige lyckades att vinna sin grupp – och ta maximal poäng i gruppspelet. Det innebär att Sverige får starta mellanrundan med 4 poäng. Övriga landslag i Sveriges grupp kommer att starta med 2 poäng.

Du kan se lagen och alla poäng kring hur Sveriges mellanrunda startar här nedanför.

Landslag i mellanerundan (grupp 2) Poäng (från start)
Sverige 4
Portugal 2
Island 2
Ungern 2
Brasilien 2
Kap Verde 0

Sverige har ett bra läge att ta sig vidare från en mellanrunda som saknar de allra största motståndarna. Dessutom startar de gruppen med minst två poäng med än de övriga nationerna. Största hoten ser ut att vara Portugal, Ungern eller Island.’

Spelschema med tider & datum

Här kan du se ett schema med alla matcher som väntar i Sveriges mellanrunda under handbolls VM 2023. Du kan se både tider och datum för de matcher som nu väntar. Nedanför kan du även se hur du kan köpa biljetter till matcherna som spelas i mellanrundan.

Sveriges matcher (TV-tider)

Match Datum & tid
Sverige – Ungern 18/1, kl. 20:30
Sverige – Island 20/1, kl. 20:30
Sverige – Portugal 22/1, kl. 20:30

Biljetter

Sverige spelas handbolls VM 2023 på hemmaplan. Det innebär att många svenska fans vill kunna se matcher live i Göteborg – där Sveriges mellanrunda spelar sina matcher. För att hitta biljetter så kan du surfa in hos www.gotevent.se. Där kommer de att sälja biljetter till de matcher som spelas i Scandinavium.

Om du inte har möjlighet att köpa biljetter – så kommer du självklart kunna se Sveriges matcher i mellanrundan på TV eller online. Du kan läsa mer om hur du kan titta på handbolls VM live streams eller på TV. Det finns möjlighet att använda sig av olika tjänster för att se matcherna.

Speltips – kvalificerar sig Sverige till kvartsfinal?

Hur kommer vårt speltips se ut inför mellanrunda som Sveriges landslag spelar i? Jo – det blir ett tips på att Sverige kommer att gå vidare till kvartsfinal. Vilket innebär att de kommer att ta en av de två platserna längst upp i tabellen för mellanrundan.

Sverige har en tämligen enkel mellanrunda att spela. Det saknas världslag som Spanien, Danmark eller Frankrike. Samtidigt så startar Sverige tabellen med två poäng till godo.

Vi kommer helt klart lägga ett speltips på att Sverige tar sig vidare som segrare av mellanrundan i handbolls VM 2023. Där med tror vi Sverige kommer få bra förutsättningar i den (eventuellt) stundande kvartsfinalen. Du kan läsa mer om handbolls VM odds & speltips i vår längre guide.

 • Vårt tips: Sverige vinner mellanrunda 2

Andra mellanrundor i handbolls VM

Här kan du se alla de andra mellanrundor som spelas i handbolls VM 2023. Där ser du vilka lag som finns med och har möjlighet att sedan stå som segrare av mästerskapet.

Mellanrunda 1 Poäng (från start)
Spanien 4
Frankrike 4
Slovenien 2
Montenegro 2
Polen 0
Iran 0
Mellanrunda 3 Poäng (från start)
Tyskland 4
Norge 4
Serbien 2
Nederländerna 2
Qatar 0
Argentina 0
Mellanrunda 4 Poäng (från start)
Danmark 4
Egypten 4
Kroatien 2
Bahrain 2
Belgien 0
USA 0

Sidor för handbolls betting

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Stor sponsor inom svensk idrott
 • Live streams av sport
 • Fokus på låga divisioner

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Roliga kampanjer & gåvor
 • Spela med Swish

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1249 Artiklar