Sverige - Danmark: Speltips, odds & inför matchen (Hockey VM)

Vi laddar upp inför Tre Kronors första match i ishockey VM 2021 med ett speltips. Här lägger vi fram bäst odds att spela på inför Sverige – Danmark som spelar den 22 maj. Läs vårt speltips för att ta reda på hur vi spelar inför matchen!

Till ishockey VM 2021 åker Sveriges trupp med en svagare uppställning än vad vi är vana vid. Endast 5 spelare från NHL har anmält sitt intresse. Resten kommer från bl.a. SHL och KHL. De skapar tillsammans ett svagare lag än vi trodde – men ändå tillräckligt bra för att vinna mot Danmark.

Vi kommer att spela på en vinst för Tre Kronor i deras första match. Vi kommer att spela inne hos Betsson odds i Sverige. Där hittar vi just nu bäst odds för att vårt spel. Vi kommer hålla dig som är intresserad av ishockey uppdaterad med betting under hockey VM.

Vad: Sverige – Danmark, Ishockey VM 2021
När: Den 22 maj, kl. 11:15
Vart: Riga, Lettland
Speltips: Sverige vinner matchen – 1.22 hos Betsson
Se matchen: > Streama Sverige – Danmark

Inför matchen

  • Sverige har en bättre trupp än Danmark. Flera av spelarna i Danmark spelar i klubbar från den danska hockeyligan som är lågt rankad i världen.
  • Senaste matchen mellan lagen (uppvärmningsturneringen Nordic Cup) så vann Danmark mot Sverige med 3-2.
  • Sverige har historiskt sett vunnit över 95% av matcherna mot Danmark.

Danmark – Sverige speltips

Alla som följde med Tre Kronor under Nordic Cup har säkert en förlust mot Danmark i närminnet. Det var nog en väckarklocka för Sverige som fortsatt är stora favoriter att vinna enligt oddsen.

Vi tror att man har tillräckligt bra individuella spelare för att slå Danmark i första matchen i ishockey VM. Victor Olofsson och Rickard Rackell är två NHL-spelare som vi tror kommer göra stor skillnad i matchen. Det krävs att man har stjärnspelare som kan göra det lilla extra. Utöver dessa två spelare så har svenskarna mycket finare klubbadress än danskarna. Att jämföra trupp mot trupp är knappt nödvändigt. Klar fördel för Tre Kronor.

Det som kan skaka Sverige är att man går in i turneringen som favoriter. Ett sådant favoritskap vore mer klädsamt om vi hade haft laget fyllt med NHL-spelare. Nu är man troligen högre rankade än vad som är rimligt. Det skapar en press. Danmark kan åka ut på isen med allt att vinna.

Summan av våra tankar inför Danmark – Sverige i speltips är att vi väljer odds till Tre Kronors fördel. Det går inte att komma ifrån att det är en stor klasskillnad mellan lagen.

 

  • Speltips: Sverige vinner matchen (3-vägs)
  • Odds: 1.22
  • Bettingsida: Betsson

Spela på ishockey VM!

Det är knappast svårt att hitta till svenska bettingsidor som erbjuder bra odds på ishockey VM. Det är flera sidor som har lagt till ishockey som kategori. Där kan du snabbt och enkelt hitta till alla matcher som spelas inom närtid.

Denna gång har vi valt att tipsa våra läsare om att spela hos Unibet Sverige. Det är en oddssida som alltid har höga odds på de matcher som är extra intressanta för Sverige.

 

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman