Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 maj, 2021

Streama Sverige – Danmark: Se live stream & TV (22/5)

Streama Sverige – Danmark: Se live stream & TV (22/5)

Det är äntligen dags för ishockey VM 2021 att dra igång. I premiären så kommer Sverige att ställas mot vårt grannland i sydväst – Danmark. Vi hjälper dig även med att kunna streama Sverige – Danmark från hockey VM. Läs vidare för att vara beredd inför mästerskapet!

Sveriges landslag – Tre Kronor – har nu tagit ut truppen inför ishockey VM 2021. Det är dessa spelare som kommer att spela första matchen mot Danmark. Fler spelare kan komma att ansluta till truppen allt efter turneringens gång.

Som extra plus så visar vi även vart du kan se Sverige – Danmark stream. Vi kommer även ha ett inlägg där vi uppdaterar dig mer om inför matcher eller hur vi kommer att spela på odds för Tre Kronors match mot de danska lejonen.

 

Streama Sverige – Danmark i ishockey VM

Se alla matcher från hockey VM 2021 hos Bet365

Vad: Sverige – Danmark, ishockey VM 2021
Nedsläpp: Den 22 maj, kl. 11:15
Arena: Arena Riga, Lettland
Live stream: > Se hos Bet365
TV: SVTPlay och SVT1
Speltips: Sverige vinner matchen (1.21 hos Unibet)

Sverige – Danmark stream (Hockey VM)

Det kommer finnas lite olika knep för att kunna streama hockey VM 2021 live. Det är flera sidor som har rättigheterna för att kunna sända matcherna. En av de sidor vi ofta brukar tipsa om när du både vill spela på odds och streama sport är Bet365. Denna sida har nämligen sett till att man erbjuder sina medlemmar live streams från stora ligor eller mästerskap.

Du som medlem kommer att kunna se Sverige – Danmark stream gratis hos Bet365. Detta förutsatt att du har minst 50 kr på ditt spelkonto – alternativt har spelat på odds under de senaste 24 timmarna. Det kommer göra att du får sända ishockey från VM. Det är inte bara Sverige – Danmark live stream som du kan följa. Det är möjligt att se alla matcher från ishockey VM 2021 hos Bet365.

 1. Gå till Bet365
 2. Skapa ett konto
 3. Spela på odds
 4. Hitta din live stream
 5. Streama Sverige – Danmark

Det är även möjligt att streama Sverige – Danmark från hockey VM 2021 hos SVTPlay. Det är därför helt gratis att se matcher från hockey VM. Det fungerar för alla som är inom Sveriges gränser.

Du kan helt enkelt surfa in på sidan för att sedan börja titta på matchen. Hos SVTPlay kommer du ha med dig svenska kommentatorer och kunna se matchen i HD. Det är möjligt att använda sig av hockey streams i mobil, dator eller TV inne hos SVTPlay.

 1. Gå till SVTPlay
 2. Välj en live stream
 3. Starta matchen

Se på TV

När det kommer till en svensk TV kanal som visar matchen så är det hos SVT1 som du bör hålla koll på. Där kommer man att sända i stort sett alla de svenska matcherna under ishockey VM. Denna kanal är oftast helt gratis – och ingår i nästan alla de olika paket av kanaler man kan köpa.

Hos SVT kommer man att följa matchen tillsammans med en ishockey-studio. Där kommer svenska kommentatorer och experter att ge sina synpunkter inför premiärmatchen mellan Sverige – Danmark.

 • TV-kanal: SVT1
 • Sändningsstart: Cirka 15 min före nedsläpp
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja

Under lördagen den 22 maj så kommer SVT även sända ESC 2021. Du kan läsa mer om Eurovision 2021 odds & betting för även denna tävlingen. Det ger oss bra events för hela dagen!

Andra nyheter

europatipset 26 november
europatipset
Den europeiska ligafotbollen är tillbaka, och här finner ni vår Europatipskupong! Vi spelar ett 96-raderssystem.
24 november, 2023
stryktipset 25 november
stryktipset
Vi ger er allt inför Stryktipset lördagen den 25 november. Ta del av vår fullständiga analys till alla matcher, med spelförslag!
23 november, 2023
nyheter
Spela på betting inom vintersport. Vi kan tipsa om Nordicbet för att spela på de bästa oddsen under vinterns sporter!
21 november, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1239 Artiklar