Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 mar, 2021

Speltips: Svenska Cupen – Kvartsfinaler (13-14 mars)

Speltips: Svenska Cupen – Kvartsfinaler (13-14 mars)

I helgen den 13/3 och 14/3 så spelas det kvartsfinaler i Svenska Cupen 2021. Här kommer vi att ge dig lite speltips på de odds som vi kommer spela på under helgens matcher.

Du kan själv välja om du vill rygga våra Svenska Cupen odds och speltips i en kupong – eller som separata matcher. Vi kommer att lägga ihop alla matcher i samma kupong. Längst ner kan du se vilket vårt totala odds blir för helgens matcher i Svenska Cupen.

Vi förväntar oss fyra heta matcher att följa. Det kommer vi att kunna göra med hjälp av vår Svenska Cupen stream & TV. Där finns all info på hur du kan se matcherna live.

Alla matcher – Bästa oddsen

Här hittar du en sammanställning av alla de kvartsfinaler i Svenska Cupen som spelas den 13 mars eller 14 mars. Alla våra odds kommer att vara hämtade från Unibet. Där kan du hämta en av de bästa betting bonus som finns bland svenska spelsidor.


Hammarby – Trelleborg

Vi tror att Hammarby IF kommer bli väldigt farliga under årets upplaga av Allsvenskan. De har filat till sin trupp med att ta in den infödda målskytten – Astrit Selmani från Varbergs BOIS. Tillsammans med Ludwigsson och Amoo så kan det bli många mål. I försvaret ser det helt okej ut – tillräckligt bra för att kunna hålla nollan mot Trelleborgs FF.

Avspark: 13/3, kl. 13:00
Speltips: Hammarby vinner (0 insläppta mål)
Odds: 2.30 hos Unibet >>

IFK Norrköping – Häcken

Senaste matchen som Norrköping spelade i Svenska Cupen så slog man ut IFK Göteborg. Nu ställs man återigen mot ett lag från Göteborg – ni i form av BK Häcken. Vi tror att BK Häcken faktiskt har ett sämre lag än IFK Göteborg i dagsläget. Därför bör matchen inte bli för svår för IFK Norrköping att vinna på hemmaplan. Vi kör på en simpel etta!

Avspark: 13/3, kl. 16:00
Speltips: IFK Norrköping vinner matchen (1)
Odds: 2.45 hos Unibet >>

Djurgården – Östersund

Vi har kunnat se Djurgårdens IF i en bra form utifrån deras tidigare matcher i Svenska Cupen. De har trummat på och vunnit sina matcher. Den totala målskörden har blivit 12 mål på tre matcher. Östersund ser svagare ut. Här kommer Djurgården att vinna solklart – med mer än bara ett mål marginal.

Avspark: 14/3, kl. 13:00
Speltips: Djurgården vinner (handicap – 0-1)
Odds: 2.06 hos Unibet >>

Degerfors – Västerås SK

Degerfors lyckades sig att ta sig upp i Allsvenskan efter en riktigt bra säsong Superettan. Inget tyder på att Degerfors IF skulle vara väldigt försvagat inför 2021. Senaste gången som Västerås SK var på besök i Värmland slutade det med vinst för Degerfors med 4-1. Det är rimligt att hålla Degerfors som större favoriter.

Avspark: 14/3, kl. 16:00
Speltips: Degerfors IF vinner matchen (1)
Odds: 1.40 hos Unibet >>

Totalt odds för våra speltips

Om vi lägger ihop hela denna tipskupong för alla kvartsfinalerna Svenska Cupen 2021 får vi 18.57 i odds. Notera gärna att oddsen kan ändras inför matcherna. Våra tips är hämtade från den 13/3, kl. 10:30. Det lär inte se några större ändringar som helt kastar om våra vinstchanser.

Det är inne hos Unibet som vi kommer att lägga in våra speltips. Där tycker vi att de håller bra nivå på oddsen.

Alla de bettingsidor recensioner vi har på hemsidan är från spelbolag som är pålitliga och bra. En av de sidorna som vi främst håller upp som favorit är Unibet. Du kommer självklart kunna läsa om alla fördelar med Unibet odds, bonus & live stream i en recension som vi skapat.

Stryktipset analys
stryktipset
Ligafotbollen är tillbaka, och vi får nu i vanlig ordning en Stryktipskupong fylld av matcher från Premier League och Championship. Kolla in vår analys av kupongen!
01 april, 2023
em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1189 Articles