Real Madrid - Villarreal, 22/5: Stream, speltips & odds

Real Madrid Villarreal

Resultat
Odds
Real Madrid
Oavgjort
Villarreal
Odds hämtat på bet365: 21/5 23:15

Real Madrid kan ta hem ligatiteln denna söndag! Men då krävs en seger mot Villarreal, och en del tur. Kolla in vårt speltips till ödesmatchen, och hitta samtidigt er Real Madrid – Villarreal live stream!

Real Madrid ligger på 2:a plats i La Liga, och har fortfarande chans på titeln. För att vinna ligan krävs att man slår Villarreal denna lördag, samtidigt som Atlético de Madrid måste tappa poäng i sin match mot Real Valladolid.

Här ger vi er ett speltips till denna stormatch, och visar samtidigt hur ni bär er åt för att streama Real Madrid – Villarreal live.


Streama La Liga på Bet365

Se fotboll från Spanien m.m. hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Real Madrid – Villarreal
Matchstart Kl. 18:00, den 22/5
Vart: Santiago Bernabéu
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Under 3,5 mål (1,66 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Real Madrid kan säkra ligatiteln, men då krävs det att man slår Villarreal samtidigt som Atlético tappar poäng mot Rayo.
  • Villarreal kan fortfarande nå Europaspel och har således något att spela för.
  • Höstmatchen lagen emellan slutade 1-1.

Streama Real Madrid – Villarreal live

Det är lättare än vad man kan tro att live streama Real Madrid – Villarreal. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni se alla matcher från La Liga online.

Skapa ert konto, sätt in pengarna och börja titta på Real Madrid – Villarreal online. Det går att koppla upp er fotboll live stream av matchen från valfri enhet. Se mötet via mobil, dator eller surfplatta. Ni kommer att få se er Real Madrid – Villarreal stream med hög bildkvalitet.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ditt konto
  • Gör en insättning på minst 50 kr
  • Streama Real Madrid – Villarreal live!

Speltips inför matchen

Real Madrid har haft en säsong med gott om toppar och dalar. Inledningen får definitivt beräknas som en dal, då man tidigt hamnade långt bakom lokalrivalen Atlético de Madrid, och nästan fick ge upp ligatiteln redan under hösten. Men bara nästan.

Atlético tappade och tappade under hela våren, och till slut var Real Madrid förbi. Även Barcelona hade lyckats blanda sig i toppstriden, som skulle komma att bli en av de mest jämna och underhållande på hela 2000-talet. Än är det inte över, men Atlético har tagit tillbaka positionen i förarsätet. Med en omgång kvar leder man ligan med två poäng, och har bara att slå lilla Rayo Vallecano för att få lyfta pokalen.

Ännu finns chansen för Real att vinna ligan, men då är det bara tre poäng som gäller mot Villarreal – samtidigt som Atleti ju måste tappa poäng. Real har åtminstone fördel mot Atlético i inbördes möten, som är vad som avgör om lagen skulle hamna på samma antal poäng.

Villarreal går inte in i den här matchen utan bry. De kan fortfarande säkra Europaspel till kommande säsong, och vinner man matchen ser chanserna hyfsade ut.

För två lag med så mycket att spela för tror vi på en avvaktande match, där det inte blir alltför mycket mål. Spelbolagen tänker annorlunda, och tror på en målfest. Vi hittar ”under 3,5 mål” till 1,66 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Se Tyskland - Sverige stream från handbolls EM 2022. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Tyskland på TV och live streaming.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Se hur du kan se Sverige - Polen stream & TV från handbolls EM den 21/1, 2022. Få gratis tips på sidor som visar matchen online! …
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman