Real Madrid - Liverpool, 6/4: speltips, odds och inför

Real Madrid möter Liverpool i Champions League.

Real Madrid och Liverpool möter varandra i det första mötet av två i kvartsfinal i Champions League. Vi ger er speltips, odds och inför matchen.

De spanska giganterna Real Madrid möter de regerande engelska mästarna Liverpool i en spännande fajt. Båda lagen behöver en vinst i detta mötet för att inte få svarta rubriker. Kolla in vårt speltips till matchen!

Ta del av vårt speltips till kvartsfinal i Champions League mellan Real Madrid – Liverpool med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Real Madrid – Liverpool
När: Den 6/4, kl. 21:00
Vart: Estadio Alfredo Di Stéfano
Speltips: Båda lagen gör mål(1.66 hos Bet365)
Live stream: Real Madrid – Liverpool stream
Domare: Felix Brych

Inför matchen

  • Real Madrid har vunnit sina senaste fyra matcher.
  • Real Madrid har gjort mål under sina senaste sju hemmamatcher.
  • Liverpool har inte spelat oavgjort under sina senaste 12 matcher.

Speltips inför matchen

Under tisdagskvällen spelar Real Madrid – Liverpool mot varandra i det första mötet i kvartsfinal i Champions League. Lagen har mötts tre gånger sedan 2014 och Real Madrid har vunnit alla tre (0-3, 1-0, 3-1).

Dagens hemmalag Real Madrid har haft en krokig väg och ligger för närvarande på en tredjeplats i La Liga. Länge såg det ut att bara gå nedåt för laget, men det har vänt i vår för deras del. I spanjorernas senaste match vann de mot Eibar med 2-0 efter mål av Marco Asensio och Karim Benzema.

I Real Madrids senaste 15 matcher har de inte gått ifrån planen utan att göra minst ett mål i sin match.

Liverpool åker till Spaniens huvudstad för att ta sig an de spanska giganterna under tisdagskvällen. Lite som Real Madrid har Liverpool varit en klubb på fall denna säsongen, något som har ordnat upp sig en aning de senaste månaderna.

I engelsmännens senaste match vann de övertygande mot ligakonkurrenten Arsenal med 0-3 i Premier League. Krossen startades i den andra halvleken av portugisen Diogo Jota och fullbordades av den formidable Mohamed Salah.

Vårt speltips

Båda lagen är vassa framför mål och Real Madrid och även Liverpool har minst varsin stor målskytt i laget. Karim Benzema har gjort 18 mål på 25 matcher, och Mohamed Salah lika många mål på 29 matcher.

Matchen mellan Real Madrid – Liverpool i Champions League kommer att vara temporik där båda kommer att vilja gå framåt och göra mål i matchen.

Vi tror att mötet mellan Real Madrid – Liverpool kommer att vara målrik och därav att båda lagen gör mål i matchen. Vi spelar därför på Båda lagen gör mål med det fina oddset 1.66 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Real Madrid – Liverpool, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Real Madrid vinner 2.87
Oavgjort 3.50
Liverpool vinner 2.37
Över 2,5 mål i matchen 1.90
Under 2,5 mål i matchen 1.90

Fler speltips

Real Madrid – Real Sociedad, 29/1: Speltips & stream
Real Madrid - Real Sociedad, 29/1: Speltips & stream
La Liga mästarna Real Madrid ställs mot Real Sociedad. Ett betydligt öppnare odds än vad spelbolag föreslår med sina odds. Ta del av vårt speltips här.
28 januari, 2023 | Katten Jansson
Leverkusen – Dortmund, 29/1: Speltips & stream
Leverkusen - Dortmund, 29/1: Speltips & stream
Ett målregn bör det bli när Leverkusen och Dortmund gör upp i Bundesliga. Vårt speltips landar på en massa mål, till ett högt odds.
28 januari, 2023 | Katten Jansson
Napoli – Roma (29/1): Stream, speltips & odds
Napoli - Roma (29/1): Stream, speltips & odds
Kan Napoli ta ännu en seger i jakt på ligatiteln? Ta del av allt inför toppmatchen mot Roma! …
28 januari, 2023 | Emil Sandberg