Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 mar, 2022

PSV – FC Köpenhamn (10/3): Stream, speltips & odds

PSV FCK speltips stream

PSV tar emot FC Köpenhamn i första mötet av åttondelsfinalerna i Europa Conference League. Ta del av vårt speltips till matchen, och läs om hur ni gör för att streama PSV – FC Köpenhamn live.

Vi är nu framme vid åttondelsfinalerna av Europa Conference League, och en av de mer intressanta matcherna spelas mellan PSV Eindhoven och FC Köpenhamn. Vi är spända på att se hur Skandinaviens största klubb står upp emot ett motstånd av den här kvalitén.

Här ger vi er förutsättningarna inför mötet i Nederländerna. Kolla in speltips och läs om hur ni hittar en PSV – FC Köpenhamn stream.

Streama fotboll live

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: PSV – FC Köpenhamn
Matchstart Kl. 21:00, den 10/3
Vart: Philips Stadion, Eindhoven
Live stream Viaplay
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Under 2,5 mål (1,90 hos Bet365)

Inför

  • PSV gör en stark säsong, och har resultatraden 19-1-5 i Eredivisie, vilket placerar laget på en andra plats.
  • FC Köpenhamn gör det bra för tillfället, och har 16 raka matcher utan förlust.
  • 16-årige svensken Roony Bardaghji väntas starta på högerkanten för FC Köpenhamn.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’D3wgTjRkigbVqXsBGZS8D5nKvL9gJpQn4e5E3VoB’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama PSV – FC Köpenhamn

Det är inte alls svårt att hitta en PSV – FC Köpenhamn live stream. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni streama PSV – FC Köpenhamn, och se alla matcher från Europa Conference League. Då kan ni även streama Barcelona – Galatasaray.

Ni väljer själv om ni vill ha igång er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande verktyg kan ni dessutom koppla över er PSV – FC Köpenhamn stream till TV-skärmen, och se matchen på TV istället.

Oavsett hur ni väljer att titta på matchen kan vi garantera er att ni blir nöjda med kvalitén på sändningen. Såväl bild som ljud och kommentatorer håller en hög nivå hos Viaplay.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och skaffa sportabonnemang
  • Streama PSV – FC Köpenhamn live!

Speltips & odds: PSV – FC Köpenhamn

PSV Eindhoven går in som givna favoriter, när FC Köpenhamn är på besök i Europa Conference League. Men FCK ska försöka göra match av detta, och har kvalitet till att störa holländarna.

Ur ett svenskt perspektiv blir det extra intressant att följa den här matchen med tanke på unge Roony Bardaghji. 16-åringen flyttade till Köpenhamn från Malmö häromåret, och FCK har bara gått och väntat på att han ska fylla 16 och därmed bli tillgänglig för A-lagsspel. Så fort han fyllde år åkte han direkt in i startelvan, och i sin andra match blev han den yngste målskytten någonsin i Superligaen.

I Köpenhamn talar man om Bardaghji som den störste talangen man någonsin skådat, och det känns som att det inte finns några gränser för hur långt denne vänsterfotade högerytter kan nå. Han kommer att finnas med i startelvan här, och gör därmed sin första Europamatch.

Någon som däremot inte kommer till spel är förre Hammarbyspelaren Akinkunmi Amoo. Endast tre nyförvärv får registreras till slutomgångarna, och för FCK föll valet på andra spelare. Det vittnar i och för sig om hur väl man förstärkt laget.

PSV gör en stark säsong, och har vunnit sju av sina senaste åtta matcher. FC Köpenhamn gör det också bra, toppar Superligaen och har 16 raka matcher utan förlust.

Trots att FC Köpenhamn kommer hit med vind i ryggen, tror vi mer på PSV i denna match. Dock anser vi inte att 1,50 gånger insatsen är värt risken. Vi tittar istället på ett målspel. FC Köpenhamn vet att man inte har särskilt stor chans att vinna på bortaplan, och kommer gå in defensivt för att sikta på ett kryss. Förlorar man med 1-0, kanske 2-0, är det någorlunda acceptabelt och ingenting som kommer att leda till att man öser på framåt. Attacken får vänta tills man är på hemmaplan.

Vi spelar ”under 2,5 mål”, till 1,95 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, som vi har publicerat.

Annan betting inför matchen

Vi tippar att detta blir en match med högst två mål. Men titta gärna på fler spelvärda odds på PSV – FC Köpenhamn. Här hittar ni fler tips på odds.

Speltips Odds från Bet365
PSV vinner 1,50
Båda lag gör mål – nej 1,80
X2 2,50

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar