Parma - Atalanta, 9/5: Speltips & stream

Atalanta's Colombian striker Duvan Zapata looks during the Serie A football match Benevento vs Atalanta BC

 

Nedgraderade Parma har äran och stolthet att spela för när de tar emot anfallsglada topplaget Atalanta i ligan.

I och med förlusten senast mot Torino åkte Parma ut ur Serie A. Trist!

För Atalantas del är det fortsatt kamp om Champions League platserna. Konkurrensen om en topp 4 placering är stenhård. Dessutom är Atalanta på jakt efter den bästa tabellplaceringen någonsin.

Det brukar regna in mål när både Parma och Atalanta entrar en fotbollsplan. Det kan vi förväntas oss blir fallet igen, utan dessa förutsättningar.

 

Streama Parma - Atalanta på Bet365

Se massor av fotboll från Serie A

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Parma – Atalanta, Seria A
Avspark: Den 2021-05-09, kl. 15:00
Vart: Stadio Ennio Tardini
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Över 3,5 mål (Odds: 1.91 hos Bet365)

Se Parma – Atalanta stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från Serie A. Det innebär naturligtvis att du kan se Parma – Atalanta på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Parma – Atalanta live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Serie A

 

Speltips & odds

 

Ihop med Atalanta är Parma förmodligen det roligaste laget att titta på i Serie A. Att Parma har spelat en naiv fotboll är bara förnamnet. Ändå kan vi inte ta ifrån dem äran och underhållningen. Parma har försökt sig på sitt eget spel. Filosofin har aldrig varit att göra det svårt för motståndarna. Allt handlar om att vinna sina matcher, genom att fortsätta gå framåt. Attack är det bästa försvar.

Resultat blev dock inte som förväntat. Det är många gånger som Parma har tappat stora ledningar. I stället för att stänga matcherna har Parma fokuserat på att göra fler mål och på det sättet gå segrandes ur dueller. Detta har lett till väldigt målrika matcher, även mot svagare motstånd. Förutom förlusterna med 1-3 mot Milan och Juventus har Parma även förlorat stort mot Cagliari och Crotone med resultatet 3-4, i båda matcherna.

Tabelltvåan Atalanta är som bekant det laget som nätar flest gånger i Italien. På 34 omgångar har de hittat nätat hela 79 gånger. Givetvis är det sjukt imponerande och den stora anledningen till andra platsen i Serie A. Grejen är att Juventus och Milan har lika många poäng. Tabellfemman Napoli, som är i form, ligger bara 2 poäng efter.

Så Atalanta måste fortsätta vinna för att dels säkra en Champions League plats. Om de lyckas behålla sin andra plats så blir det deras bästa tabellplacering någonsin. Motivationen är därmed på topp i Atalanta lägret.

Atalanta borde vinna matchen enkelt, men Parma är luriga och kan spela avslappnat. Störst sannolikhet hittas att det smäller rejält i målprotokollet.

 

 

  • Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen
  • Odds: 1.91
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

Parmas möjlig startuppställning:

Sepe; Busi, Alves, Gagliolo, Pezzella; Grassi, Brunetta, Kurtic; Kucka, Cornelius, Gervinho.

Atalantas möjlig startuppställning:

Sportiello; Romero, Palomino, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina, Malinovskyi; Zapata.

 

Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Hitta en oddsboost för att spela med förhöjda odds under VM. Inför kvarts-, semifinal och final så har Betsson extra höga odds! …
8 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman