Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 8 maj, 2021

Parma – Atalanta, 9/5: Speltips & stream

Valencia – Valladolid, 9/5: Speltips & stream

Nedgraderade Parma har äran och stolthet att spela för när de tar emot anfallsglada topplaget Atalanta i ligan.

I och med förlusten senast mot Torino åkte Parma ut ur Serie A. Trist!

För Atalantas del är det fortsatt kamp om Champions League platserna. Konkurrensen om en topp 4 placering är stenhård. Dessutom är Atalanta på jakt efter den bästa tabellplaceringen någonsin.

Det brukar regna in mål när både Parma och Atalanta entrar en fotbollsplan. Det kan vi förväntas oss blir fallet igen, utan dessa förutsättningar.

Vad: Parma – Atalanta, Seria A
Avspark: Den 2021-05-09, kl. 15:00
Vart: Stadio Ennio Tardini
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Över 3,5 mål (Odds: 1.91 hos Bet365)

Se Parma – Atalanta stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från Serie A. Det innebär naturligtvis att du kan se Parma – Atalanta på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Parma – Atalanta live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Serie A

Speltips & odds

Ihop med Atalanta är Parma förmodligen det roligaste laget att titta på i Serie A. Att Parma har spelat en naiv fotboll är bara förnamnet. Ändå kan vi inte ta ifrån dem äran och underhållningen. Parma har försökt sig på sitt eget spel. Filosofin har aldrig varit att göra det svårt för motståndarna. Allt handlar om att vinna sina matcher, genom att fortsätta gå framåt. Attack är det bästa försvar.

Resultat blev dock inte som förväntat. Det är många gånger som Parma har tappat stora ledningar. I stället för att stänga matcherna har Parma fokuserat på att göra fler mål och på det sättet gå segrandes ur dueller. Detta har lett till väldigt målrika matcher, även mot svagare motstånd. Förutom förlusterna med 1-3 mot Milan och Juventus har Parma även förlorat stort mot Cagliari och Crotone med resultatet 3-4, i båda matcherna.

Tabelltvåan Atalanta är som bekant det laget som nätar flest gånger i Italien. På 34 omgångar har de hittat nätat hela 79 gånger. Givetvis är det sjukt imponerande och den stora anledningen till andra platsen i Serie A. Grejen är att Juventus och Milan har lika många poäng. Tabellfemman Napoli, som är i form, ligger bara 2 poäng efter.

Så Atalanta måste fortsätta vinna för att dels säkra en Champions League plats. Om de lyckas behålla sin andra plats så blir det deras bästa tabellplacering någonsin. Motivationen är därmed på topp i Atalanta lägret.

Atalanta borde vinna matchen enkelt, men Parma är luriga och kan spela avslappnat. Störst sannolikhet hittas att det smäller rejält i målprotokollet.

  • Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen
  • Odds: 1.91
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Parmas möjlig startuppställning:

Sepe; Busi, Alves, Gagliolo, Pezzella; Grassi, Brunetta, Kurtic; Kucka, Cornelius, Gervinho.

Atalantas möjlig startuppställning:

Sportiello; Romero, Palomino, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina, Malinovskyi; Zapata.

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar