Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 maj, 2021

Östersunds FK – IK Sirius, 22/5: Stream, speltips & odds

Östersund Sirius

Östersunds FK ska försöka bryta sin förlustsvit, när IK Sirius kommer på besök. Ta del av vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att hitta er live stream till densamma.

Östersunds FK inledde Allsvenskan svagt, men har sedan börjat förlora och fortsatt med det. Sirius har gjort det helt okej så här långt, och har haft ett tufft spelschema.

På lördag kväll möts dessa två lag i Allsvenskans åttonde omgång. Här kan ni ta del av speltips till matchen, och även hitta en Östersund – Sirius live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Östersunds FK – IK Sirius
Matchstart Kl. 17:30, den 22/5
Vart: Jämtkraft Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Sirius vinner (2,39 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Östersund inledde Allsvenskan starkt, men har nu fyra raka nederlag.
  • Sirius har sett lika bra ut som ifjol, och placerar sig på 9:e plats i tabellen.
  • När lagen möttes senast vann Östersund en spännande match med 3-2.

Streama Östersund – IK Sirius

Hur gör man för att streama Östersunds FK – IK Sirius live? Det är många som ställer sig frågan hur man hittar Allsvenskan streams. För att se matcher från ligan behöver ni ett konto på Discovery Plus, och så även ett sportabonnemang. När ni skaffat det kan ni sätta igång er Östersund – Sirius stream.

Kvalitén på denna fotboll stream är hög, både vad gäller bild och ljud. Det går att titta på matchen från valfri enhet. Sätt igång din Östersund – Sirius stream från mobil, dator eller surfplatta och börja se den online.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Östersund – Sirius live!

Speltips inför matchen

Östersund inledde Allsvenskan väldigt starkt, och de flesta experter kastade sina tidigare tabelltips i papperskorgen för att fila på ett nytt. Nu skulle skandalomsusade ÖFK placeras klart högre än på nedflyttningsplats.

Men efter att ha haft rätt mycket stople in i de tre första matcherna blev det stolpe ut i den fjärde. På tilläggstid släppte man in ett avgörande mål mot Varbergs BoIS, vilket blev den första förlusten i en rad av flera. 1-2 mot Varberg följdes upp av 0-1 mot Mjällby, 0-2 mot Djurgården och 1-2 mot AIK. Det är bara för experterna att gräva fram tejp och lim, för nog hamnar Östersund trots allt i botten av tabellen. För glöm inte att de heller inte har tillåtelse att hämta in nyförvärv under sommaren, då de står under transferförbud.

Sirius är ett annat lag som ifrågasatts inför säsongen. Hur skulle det egentligen gå för det lilla Uppsalalaget, nu när den skicklige tränaren Henrik Rydström lämnat skutan? Svaret har visat sig vara: ungefär likadant som ifjol. Laget spelar fortsatt en fin fotboll, och tar fortsatt poäng. Nye huvudtränaren Daniel Bäckström har varit tydlig med att han inte ämnar att förändra särskilt mycket av det Rydström byggt upp, utan vill bara fila på små detaljer för att förhoppningsvis göra laget ännu bättre.

Sirius kommer nu visserligen från fyra raka matcher utan vinst, men har haft ett väldigt tufft spelschema inledningsvis. Nu väntar Östersund och Mjällby, och en rimlig chans att ta två raka segrar. Vi tror att man åtminstone slår Östersund, och spelar den raka 2:an till 2,30 gånger insatsen. Spelet hittar ni på Bet365.

  • Vårt speltips: ÖFK vinner
  • Odds: 2.30
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar