Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 apr, 2022

Örgryte – Halmstad (5/4): Stream, speltips & odds

ÖIS HBK speltips stream

På tisdag kväll tar Örgryte IS emot Halmstads BK i Superettan, i en match som förtjänar att spelas i ett större sammanhang. Men vi ser mycket fram emot mötet i Göteborg, och ger er här vårt speltips och information om hur ni hittar en Örgryte – Halmstad stream.

Örgryte IS stod för en svag säsong ifjol, men har egentligen en trupp för att utmana om uppflyttning. Kan man lyckas blanda sig i den kampen i år? Man har hur som helst en tuff premiär, mot Halmstads BK. HBK var allsvenskt så sent som ifjol, då man åkte ur efter kval.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför Örgryte – Halmstad. Ta del av vårt speltips och hitta er live stream till matchen.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Örgryte IS – Halmstads BK
Matchstart Kl. 19:00, den 5/4
Vad: Superettan, omgång 1
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Under 2,5 mål (1,61 hos Bet365)

Inför

  • Örgryte har en stjärntät trupp, med spelare som Nicklas Bärkroth och Sargon Abraham.
  • Halmstad har kvar många av kuggarna från ifjol, så som Andreas Johansson och Joseph Baffo.
  • Lagen möttes senast i Superettan 2010. Då vann Halmstad med 3-0 respektive 1-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’ZGU3EbbISvuqQ6V6FmP0dakVix5cZwDHNCdndddI’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Örgryte – Halmstad live

Det är enkelt att hitta en Örgryte – Halmstad live stream att se direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att ta er in på Discovery Plus hemsida, skapa ett konto och köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni ha igång er Superettan stream direkt från valfri enhet.

Ni väljer alltså själva om ni ska titta på er Örgryte – Halmstads BK stream via mobil, dator eller surfplatta. Ni som har en Chromecast eller liknande kan dessutom välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt å se matchen på TV. Det är också så att matchen visas direkt på Discovery+ Extra 1.

Hur du än väljer att streama Örgryte IS – Halmstads BK live, eller om du väljer att titta på matchen på TV, kan vi garantera dig att du kommer bli nöjd med kvalitén på bild, ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Örgryte IS – Halmstads BK live!

Speltips & odds: Örgryte – Halmstad

Halmstads BK stod faktiskt för en stark allsvensk säsong ifjol, och var väldigt svårslagna. Trots att man åkte ur var det faktiskt bara AIK som släppte in färre mål än laget, i hela Allsvenskan (!). HBK landade på målskillnaden -5, att jämföra med de andra lagen som åker ur, Örebro och Östersund, på -35, eller att jämföra med Degerfors och Sirius som hängde kvar trots -17 respektive -14.

Framåt brast det däremot för Halmstad, som var det lag som gjorde minst mål i serien. Marcus Antonsson hade lånats in, men han agerade inte som den målskytt man hoppats på utan snarare som målsumpare.

Trots att Halmstad åkte ur är spelare som Joseph Baffo, Andreas Bengtsson och 40-årige lagkaptenen Andreas Johansson kvar, och vi tror hårt på HBK. Det kändes verkligen som att man var för bra för att åka ur Allsvenskan ifjol.

I premiären ställs Halmstad emot Örgryte, som slutade på 8:e plats i Superettan ifjol. I laget finns bland annat målsprutan Aljdin Zeljkovic, teknikern Sargon Abraham och kvicke Nicklas Bärkroth. Med andra ord spelare bra nog för att kunna göra att laget slåss om uppflyttning.

I Halmstads matcher ifjol gjordes det i snitt ungefär 1,5 mål, vilket är otroligt lågt. Vi tror att laget fortsätter på den inslagna vägen även i Superettan, och spelar ”under 2,5 mål”. Spelet finnes till 1,61 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Ni får mer än gärna titta in lite oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Vårt tips hamnar på under 2,5 mål. Men kolla gärna in fler intressanta spel på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Örgryte vinner 2,87
HBK vinner 2,50
Båda lag gör mål – nej 1,90

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar