Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 jul, 2022

Norrköping – Sirius, 3/7: Speltips & stream

Sirius Norrköping stream speltips

En jämn tillställning är att vänta när IFK Norrköping gästas av IK Sirius i Allsvenskan.

Det är bara en enda poäng som skiljer lagen åt i tabellen. Norrköping ligger på en 10:e plats medan Sirius är precis under dem.

Spelbolag har hemmalaget som enorma favoriter. Men Sirius ska inte underskattas, med tanke på resultat de har lyckats uppnå.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Norrköping – Sirius, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-07-03, kl. 17:30
Vart: Nya Parken
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: X (Odds: 4.70 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’oBey1YJ35nKSctv5iFwQRKjjgraLUE02UwKVr6ha’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Norrköping – Sirius live

För att streama mötet mellan Norrköping och Sirius online behövs ett konto hos Discovery Plus.

När det är skapat går det att ta del av alla Allsvenskan live streams, som att titta på Norrköping och Sirius live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta, på följande vis:

  • Gå till Discovery Plus
  • Registrera ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Norrköping mot Sirius live

Speltips & odds

IFK Norrköping har gått ner sig rejält, i jämförelse med formen, spelet och resultatet från förra säsongen och säsongerna innan dess.

Under managern Janne Andersson, som är förbundskapten för Blågult, vann man Allsvenskan säsongen 2015 och tog sin 15:e ligatitel. Men efteråt har det gått allt sämre. Många nyckelspelare har lämnat klubben. De nya managers har inte lyckats göra klubben till ett topplag.

Så har fallet även varit denna säsong. Efter 11 omgångar har managern Rickard Norling och hans spelare lyckats ta 15 poäng. Under tiden bara 4 segrar totalt.

Framåt finns det anfallsvapen i Christoffer Nyman och Jonathan Levi, som har 5 fullträffar vardera denna säsong.

Det är en bra trupp som har underpresterat. Försvaret har inte levererat enligt förväntningar. Då har gästerna från Uppsala en bra chans att inte åka hem helt lottlösa.

Sirius är inte lika rutinerade i den högsta divisionen, även om det har blivit en hel del säsonger, totalt 8, sedan uppflyttningen.

Laget har mindre förutsättningen, främst när det kommer till ekonomin, men har ändå gjort det riktigt bra. Det är ett stabilt lag, som många gånger har varit svårslagna, även denna säsong.

Även de har anfallsvapen i Christian Kouakou, som har 5 ligamål hittills. Samt islänningen Aron Bjarnason, med 3 baljor i Allsvenskan.

Det finns två avstängningar i truppen i form av Marcus Klingenberg Mathisen och Laorent Shabani, som båda har dragit på sig för många gula kort. Men truppen är bred och ersättare finns.

Sirius har en stor förmåga att resa sig och spela bättre mot de bättre lagen. Segern mot Elfsborg och det oavgjorda resultatet mot AIK finns som facit. Så Sirius har skapa oreda hos alla lag i serien.

Spelbolag har Norrköping som på tok för stora favoriter till seger. Men Sirius ska aldrig underskattas när de är underdogs.

Då Norrköping inte har övertygat i ligaspelet, samtidigt som Sirius inte heller är något topplag, finns det en stor chans att vi får ett oavgjort resultat.

Därför faller spelet på att matchen mellan Norrköping och Sirius slutar med en poäng vardera.

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen
  • Odds: 4.70
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Norrköping och Sirius skiljs åt med en delad pott.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Norrköping och Sirius.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål i matchen 1.74
Över 10,5 hörnor i matchen 1.82
Christoffer Nyman gör mål i matchen 1.76

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar