Napoli - Lazio, 22/4: Stream, speltips & odds

Napoli Lazio stream speltips

Toppmöte i Serie A på torsdag kväll! Hitta er Napoli – Lazio live stream samt kolla in vårt speltips till mötet!

Napoli och Lazio är två av lagen som slåss om att sluta topp fyra i Serie A. I dagsläget ligger de på femte respektive sjätte plats, och den här matchen avgör vilket av lagen som kommer ha störst chans att knipa den där fjärdeplatsen.

Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla även hur ni gör för att streama Napoli – Lazio live!


Streama fotboll från Serie A

Se fotboll från Italien hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Napoli – Lazio
Matchstart Kl. 20:45, den 22/4
Vart: Stadio Diego Armando Maradona
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Napoli vinner (2,05 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Lazio har inte vunnit borta mot Napoli sedan säsongen 2014-15.
  • I höstas vann Lazio mot Napoli med 2-0, efter mål från Ciro Immobile och Luis Alberto.
  • Lazio har vunnit sina fem senaste matcher.

Resultat Odds
Napoli vinner 2.05
Oavgjort 3.60
Lazio vinner 3.00

Vi har hämtat oddsen från Bet365. Vill ni veta mer om bettingsidan kan ni kolla in vår Bet365 recension & betyg.

Streama Napoli – Lazio

För att hitta en Napoli – Lazio stream att se online på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni se alla matcher från Serie A, och så även denna.

Matchen kommer att sändas med hög bildkvalitet, och det går att titta från valfri enhet. Streama Napoli – Lazio direkt från mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, om du har en Chromecast eller liknande.

  • Gå till Bet365
  • Bli medlem
  • Sätt in minst 50 kr
  • Streama Napoli – Lazio!

Speltips inför matchen

Napoli är ett av lagen som slåss om den där åtråvärda fjärdeplatsen, som ger Champions League-spel. I dagsläget ligger klubben på femte plats, men är bara två pinnar bakom underpresterande Juventus.

Det är ett formstarkt Napoli som kommer till den här matchen, som haft ett väldigt svårt spelschema på sistone men som ändå åstadkommit bra resultat. På de sex senaste matcherna har man mött Milan, Roma, Crotone, Juventus, Sampdoria och Inter. Fyra toppkonkurrenter på sex matcher, och man stod för den imponerande resultatraden 4-1-1.

Nu väntar alltså Lazio, innan Napoli får spela blott ”enkla” matcher under de sex avslutande omgångarna. Får man med sig ett bra resultat mot Lazio ser det med andra ord ljust ut inför avslutningen.

Men Lazio är formstarka de också. Sedan förlusten mot Juventus för en och en halv månad sedan har man vunnit alla sina ligamatcher, fem stycken. Senast kördes Benevento över med 5-3, i en match som kanske blev lite onödigt nervös.

Romklubben har momentum och har avgjort flera av sina senaste matcher på slutet. Är det inte Felipe Caicedo som frälser laget så är det Sergej Milinkovic-Savic eller Ciro Immobile.

Vi håller ändå Napoli högre i stunden, som dessutom brukar ha lätt för Lazio hemma. De sex senaste gångerna Lazio kommit på besök har de fått vända hem tomhänta fem gånger. Hösten 2016 lyckades de få med sig en poäng.

Vi tror att Napoli vinner den här matchen, och spelar den raka 1:an till 2,05 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Napoli vinner
  • Odds: 2.05
  • Spelsida: Bet365
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg