Mjällby - IFK Norrköping, 11/7: Stream, speltips & odds

Mjällby Norrköping stream speltips

Mjällby AIF och IFK Norrköping möts på Strandvallen. Hur går det i matchen? Vi ger er vårt speltips till sammandrabbningen, och visar även hur ni gör för att hitta en live stream för att se den online.

Mjällby hade en ganska tuff vår, och inte har hösten börjat bättre. Man har bara två poäng till godo på platserna under strecken, och måste börja ta fler poäng om man inte ska ha en riktigt stressig höst. Norrköping gjorde en halvdan vår men inledde hösten på bästa sätt, med en tung seger.

Hur går det när Mjällby och Norrköping ställs emot varandra på Strandvallen? Klarar Norrköping av att leva upp till favoritskapet eller får vi se en skräll? Ta del av vårt Mjällby – Norrköping speltips, och läs även om hur ni gör för att streama matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Mjällby – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 15:00, den 11/7
Vart:  Strandvallen
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Norrköping vinner (2,50 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Mjällby ligger 11:a i Allsvenskan, och har bara två poäng till godo på kval- och nedflyttningsplats.
  • Norrköping ligger 4:a, och går tillfälligt förbi Elfsborg vid seger här.
  • Ifjol vann Mjällby hemmamatchen mot Norrköping med 2-0, och faktum är att Norrköping inte vunnit någon av de fyra senaste matcherna mot Mjällby.

Streama Mjällby – IFK Norrköping

För att streama Mjällby – IFK Norrköping online behöver ni skapa ett konto på Discovery Plus, då det är den sajt som sänder alla matcher från Allsvenskan. Ni behöver även köpa sportabonnemanget, om ni ska kunna se matcherna. När det är gjort är det bara att börja titta på Mjällby – IFK Norrköping, direkt från valfri enhet. Se fotboll via mobil, dator eller surfplatta.

Du kommer att få se din Mjällby – Norrköping stream med hög kvalitet. Titta på din live stream och njut av högklassig bild, fantastiskt ljud och duktiga kommentatorer.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Mjällby – Norrköping live!

Speltips: Mjällby – Norrköping

IFK Norrköping blandade och gav under våren. Efter en floppinne mot Sirius i premiären och en tung förlust mot Djurgården i omgång två, vände man på steken och tog tre raka segrar. Därefter blev det tre matcher utan seger.

När Allsvenskan återstartade i början av juli ställdes ”Peking” mot tuffast möjliga motstånd i Malmö FF, men det gick bra. Man vann matchen med 3-2 efter att 19-årige Lucas Lima avgjort, i sin blott andra match för a-laget. Det var en lycklig Lima som intervjuades i studion efter matchen, och som lär ha goda chanser till ett nytt inhopp här.

Mjällby har gått trögt under en period och har fyra raka matcher utan seger. Den senaste av dem, i återstarten mot Sirius, slutade dessutom i en förlust – trots att man först tog ledningen. Förlust här igen och man riskerar att halka under strecket innan omgången är färdigspelad.

Vi måste säga att vi håller Norrköping klart högre här, ur de flesta aspekter. Laget är bättre allt som allt, och stod framförallt för en bättre prestation senast. Norrköping kommer hit med medvind, Mjällby i motvind.

När oddset är så högt som 2,50 gånger insatsen på Norrköping, behöver vi inte tänka två gånger. Vi spelar den raka 2:an, på Betsson.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 2,50
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson