Manchester United - Leeds, 14/8: Stream, speltips & odds

Man United Leeds speltips stream

Manchester United och Leeds United möts i premiäromgången av Premier League, och vi får således se ett riktigt klassikermöte direkt! Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama Manchester United – Leeds online!

I helgen drar Premier League igång, till många fotbollsälskares stora glädje. Redan i den första omgången får vi se ett riktigt klassiskt möte, då Manchester United ställs emot Leeds United.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, delar med oss av ett speltips och visar hur ni hittar er Manchester United – Leeds live stream.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Manchester United – Leeds United
Matchstart Kl. 13:30, den 14/8
Vart:  Old Trafford
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Man United vinner (1,55 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Manchester United gjorde en ganska stark säsong ifjol, och börjar åtminstone närma sig sin normala nivå.
  • Leeds stod för en jättebra säsong som nykomlingar förra året.
  • Manchester United vann hemmamötet mot Leeds med 6-2 ifjol. Victor Nilsson Lindelöf gjorde ett av målen.  

Streama Manchester United – Leeds live

Det är faktiskt väldigt enkelt att hitta en Manchester United – Leeds live stream att se online på internet. Det enda som behöver göras för att se matchen direkt på nätet är att skaffa ett konto på Viaplay, och att där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla Premier League-matcher live.

På Viaplay kan ni titta på Manchester United – Leeds i en fotboll stream med hög kvalitet. Såväl bild som ljud är utomordentligt, och på Viaplay finner du de bästa experterna inom landet. Det går att se din Man United – Leeds stream från valfri enhet, så det är bara att koppla igång din fotboll stream från mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Man United – Leeds online!

Speltips & odds: Manchester United – Leeds

På fredag sparkar Premier League igång, och på lördag får vi se en av omgångens hetaste matcher. Manchester United tar emot fjolårssuccén Leeds United, i en match som har mycket historia i sig.

Dessa lag har gått en hel del bataljer emot varandra genom åren, men idag råder det ingen tvekan om vilket lag som är starkast. Manchester United gjorde en stark säsong ifjol, och även om man inte kunde utmana om ligatiteln ser man ut att börja komma på rätt väg efter nästan tio års av ökenvandring i jakt på Sir Alex Fergusons framgångar.

Det är Ole Gunnar Solskjaer som slutligen börjat få någorlunda ordning på detta United, Solskjaer av Fergusons skola. Ferguson har berättat att Solskjaer tidigt visade ett stort intresse av att bli tränare och av det taktiska, och har sagt att norrmannen brukade sitta och anteckna då han satt på bänken.

För motståndet står en annan, klart större tränarprofil än gröngölingen från Kristiansund. Marcelo Bielsa är en tränare som inspirerat och lärt såväl Mauricio Pochettino som Pep Guardiola. En speciell typ, känd för sina många egenheter. En av de många anekdoterna om tränarveteranen är den om när han skulle ta över som argentinsk förbundskapten, och för att förbereda sig flyttade till en stuga och levde ensam utan familj i ett år för att ha tid att spendera 11 timmar om dagen åt att titta på fotboll.

Med Leeds har han lyckats väldigt bra, och ifjol tog han nykomlingen till en mittenplacering. Han förespråkar ett högt presspel och det är sällan man ser spelare springa lika mycket som i Bielsas lag. Frågan är om de kan springa hela vägen till seger på Old Trafford?

Vi tror, dessvärre för Bielsas del, att hans lag får lämna Manchester tomhänta. Hemmalaget, där Victor Nilsson Lindelöf väntas spela från start, har haft en klart bättre försäsong än motståndarna och är generellt sätt bättre på varje position. Vi spelar den raka 1:an till 1,55 gånger insatsen. Oddset finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Manchester United vinner
  • Odds: 1,55
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg