Lyon - PSG, 9/1: Stream, speltips & odds

Lyon PSG speltips stream


Lyon och PSG drabbar samman i Ligue 1 under söndagskvällen. Här ger vi er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Lyon – PSG live stream.

Juluppehållet är slut, och under helgen är Ligue 1 tillbaka! Vi bjuds genast på en toppmatch, även om den är omgångens avslutande match. Men den som väntar på något gott…

Klockan 20:45 söndag den 9 januari tar Lyon emot PSG på Groupama Stadium. Här hittar ni vårt speltips till matchen, och finner även hur ni bär er åt för att live streama Lyon – PSG!

Streama Lyon - PSG online

Titta på Ligue 1 direktsänt hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Lyon – PSG
Matchstart Kl. 20:45, den 9/1
Vart:  Groupama Stadium
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: PSG vinner (1,85 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • PSG toppar Ligue 1 överlägset, hela 13 poäng före tvåan Nice.
  • Lyon ligger först på 13:e plats, och går svagt denna säsong.
  • Höstmötet lagen emellan vanns av PSG med 2-1, efter mål från Neymar och Mauro Icardi.

Streama Lyon – PSG

Det är ingen svår match att hitta en Lyon – PSG live stream. Allt ni behöver göra för att streama Ligue 1 direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är ordnat kan ni se alla matcher från ligan, och det från valfri enhet.

Välj alltså själv om ni ska ha igång er Lyon – PSG stream via mobil, dator eller surfplatta. Koppla upp er fotboll stream var ni än är. Har ni en Chromecast, exempelvis, kan ni som börjat streama Lyon – PSG dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Lyon – PSG live!

Speltips & odds: Lyon – PSG

Ligue 1 är så gott som avgjord redan, då PSG efter att halva säsongen är spelad dragit ifrån och skapat sig en 13 poäng stor serieledning. Där bakom jagar framförallt Nice, Marseille, Rennes och Montpellier, som är lagen som i nuläget slåss om att vara ”best of the rest”.

Ett lag som väntat sig att vara med i toppkampen, men som inte är där, är Lyon. Den forne mästarklubben, som vann Ligue 1 sju år i rad från 2002-2008, finnes först på 13:e plats. Ett rejält misslyckande så här långt, för ett Lyon som har klasspelare som Jerôme Boateng, Houssem Aouar och Lucas Paquetá.

Men talar vi klasspelare och franska ligan, då kommer vi alltid att landa på PSG. Det sägs att alla stjärnor gör lite som de vill och att tränaren Mauricio Pocchettino eller sportchefen Leonardo inte lyckas något vidare med disciplinen, men det verkar inte stoppa laget från att vara på väg att jogga hem ligatiteln. Det gjorde det dock visserligen ifjol, men denna säsong har man i alla fall radar upp segrar. 14-4-1 är resultatraden, att jämföra med Lyons 6-7-5.

När de här storlagen möts brukar vi bjudas på underhållande matcher. PSG har vunnit sina tre senaste besök, med resultaten 4-2, 5-1 och 1-0. När lagen möttes i Paris i höstas vann PSG också, denna gång med 2-1.

Vi tycker att den raka 2:an betalar väldigt bra, hela 1,85 gånger insatsen. Med tanke på Lyons form är det ett odds som känns väldigt inbjudande. Det finnes hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: PSG vinner
  • Odds: 1,85

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni gärna får läsa.

Relaterade artiklar

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flertalet stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll. Instagram: https://instagram.com/emilvsandberg