Lyon - Marseille, 21/11: Stream, speltips & odds

Lyon Marseille speltips stream


Olympique Lyonnais och Olympique Marseille möts i en fransk stormatch på söndag kväll. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Lyon – Marseille live.

Lyon och Marseille är två av lagen som varje år slåss om Champions Leagueplats, men inget av lagen ligger topp tre för tillfället. Marseille är på femte plats, och Lyon harvar i mitten av tabellen.

På söndag kväll 21/11 möts lagen på Groupama Stadium, och vi ger er förutsättningarna inför sammandrabbningen. Ta del av speltips och hitta din Lyon – Marseille live stream.

Streama Lyon - Marseille på Bet365

Se alla matcher från Ligue 1 på Bet365!

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Lyon – Marseille
Matchstart Kl. 20:45, den 21/11
Vart: Groupama Stadium
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Lyon vinner (1,95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Lyon har stjärnor som Lucas Paquetà, Jerõme Boateng och Houssem Aouar i laget.
  • Marseille besitter spelare som Dimitri Payet, Arkadiusz Milik och Matteo Guendouzi.
  • De två senaste matcherna lagen emellan har slutat 1-1.

Streama Lyon – Marseille live

En hel del lär vilja live streama Lyon – Marseille, och se när lagen möts på söndag 21/11 i Ligue 1. Det är lätt att se matchen online, och det enda ni behöver för att streama Ligue 1 är ett finansierat konto på Bet365. Skapa ert spelkonto, sätt in minst 50 kronor och börja streama fotboll live.

Du kan välja att se din Lyon – Marseille stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se Lyon – Marseille på TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Lyon – Marseille live!

Speltips & odds: Lyon – Marseille

Ligue 1 är tretton omgångar gammal, och i den fjortonde tar Lyon emot Marseille i en stor och spännande match. Lyon ligger på åttonde plats, fyra poäng bakom femteplacerade Marseille. Samtidigt har Marseille gått obesegrade i sina fem senaste matcher, eller sju om vi räknar in Europa League.

En spelare som glänst för Lyon under både den här och förra säsongen är brassen Lucas Paquetà. Paquetà lämnade hemlandet och moderklubben Flamengo för Milan i januari 2019, men fick det aldrig att lossna i Italien. Det syntes att finliraren hade kvalitéer, men han hade svårt att få ut det och att göra poäng av dribblingskonsterna. I Frankrike har han däremot gjort omedelbar succé, och spelat till sig en given plats i brasilianska landslagets startelva. Milan lär gräma sig länge över att man inte tog till vara på denna då oslipade diamant.

En annan spelare som sticker ut i Lyon är Jerôme Boateng, som genast blivit självskriven i mittförsvaret. Glöm heller inte Houssem Aouar, som bara 23 år gammal redan är inne på sin sjunde säsong i Ligue 1 och som bland annat ryktats till Arsenal.

Även i Marseille finner vi flera sevärda och namnstarka spelare; inte minst Dimitri Payet, Arkadiusz Milik samt Arsenallånen Matteo Guendouzi och William Saliba.

Marseille må ha bättre form, men Lyon är väldigt starka på hemmaplan. Laget har inte förlorat en match hemma den här säsongen, och vi tror inte att man gör det här heller. Trots att laget ligger nedanför Marseille i tabellen, vill vi hävda att kapaciteten hos Lyon är högre än hos motståndaren.

Vi spelar den raka 1:an, som vi finner till 1,95 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Lyon vinner
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår Bet365-recension, som ni kan läsa via länken.

Relaterade artiklar

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman