Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 aug, 2022

Landskrona BoIS – Trelleborgs FF (27/8): Stream, speltips & odds

TFF BoIS speltips stream

Trelleborg jagar viktiga poäng i toppstriden! Kan man slå Landskrona BoIS? Vi ger er allt inför matchen! Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama mötet online.

Trelleborg står för en stark säsong, och är ett av lagen som slåss om uppflyttning till Allsvenskan. Man ligger en poäng ifrån kvalplats just nu, och i denna situation är varje poäng av vikt. På lördag klockan 13:00 kliver man ut för att spela bortamatch mot Landskrona BoIS, och vi ger er förutsättningarna inför mötet.

Landskrona har varit en besvikelse i år, och är just nu bara tre poäng ifrån negativ kvalplats. Läs vårt speltips till Landskrona – Trelleborg, och se hur ni gör för att se matchen online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Landskrona BoIS – Trelleborgs FF, Superettan
Var: Landskrona IP
När: Kl. 13:00, lördag 27 augusit
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 3
Speltips: Trelleborg vinner (2,25 på Bet365)

Inför matchen

  • Landskrona har sju raka matcher utan seger, och har bara tre poäng ned till nedflyttningsplats.
  • Trelleborg ser starka ut, har tre raka matcher utan förlust och är bara en poäng ifrån tredjeplatsen.
  • Vårmatchen lagen emellan slutade 1-1. Trelleborg missade dock en straff då.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’eT0dXEg4kM2ObMkRbiCXQ67upox25f3KKUCbXX3H’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Landskrona – Trelleborg

Det är många som lär vilja live streama Landskrona – Trelleborg, och allt som krävs för att se matchen direktsänt på nätet är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är klart behöver ni bara bläddra fram till alla Superettan live streams, och börja se matchen direktsänt online.

Det går bra att ha igång er Landskrona – Trelleborg stream via mobil, såväl som från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream från valfri enhet till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Kvalitén på sändningen hos Discovery Plus är hög, vilket gäller såväl kommentatorer som bild och ljud. Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Landskrona BoIS – Trelleborgs FF live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Landskrona – Trelleborg

Speltips & odds: Landskrona – Trelleborg

Landskrona inledde fjolårssäsongen alldeles lysande, och såg länge ut att bli ett av lagen som skulle säkra uppflyttning till Allsvenskan. Men så kom det en dipp under hösten, och det blev inte ens någon kvalplats. I år har man dessvärre sett ut som laget man var i höstas snarare än i våras, och någon ny uppflyttningsstrid är det nog bara att glömma.

Istället för att kämpa om uppflyttning, kryper de negativa kvalplatserna allt närmare Landskrona. BoIS inledde säsongen med tre raka förluster, följde upp med tio raka utan förlust, men visar nu återigen upp en mycket svag form. Sedan segern mot Halmstad i mitten av juli har man kryssat tre och förlorat fyra matcher, och nu är det bara tre poäng ned till Jönköping och Norrby på kvalplatserna nedåt mot Division 1.

Trelleborg går det desto bättre för. Laget var uppe i Allsvenskan 2018, i en ettårig sejour. Därefter har man kämpat för att ta sig tillbaka till finrummet, och varit nära någon gång. Just nu ligger man blott en poäng bakom Brage på kvalplats, och är i allra högsta grad inbladat i uppflyttningsstriden.

Medan Landskrona har sju raka matcher utan seger, har Trelleborg tre raka utan förlust. TFF är ett starkare lag än Landskrona för tillfället, och vi tror att man vinner här. Den raka 2:an spelas, till 2,25 gånger pengarna. Oddset finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Trelleborg vinner
  • Odds: 2,25
  • Spelsida: Bet365

Vi tipsar gärna om att kolla in bettingsidor med snabba uttag, vilket kanske kan vara intressant.

Annan betting på matchen

Det finns gott om fler spel på Landskrona – Trelleborg. Nedan hittar ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,07
TFF vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort 1,66

Relaterat

em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
16 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar