Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 jan, 2022

Kroatien – Frankrike, 13/1: Stream, speltips & odds

Kroatien Frankrike speltips stream

Kroatien och Frankrike möts i en stormatch i handbolls-EM! Ta del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Kroatien – Frankrike (handboll).

Handbolls-EM är igång, och under mästerskapets första dag får vi genast en stormatch! Regerande silvermedaljören Kroatien tar emot näst flesta mästarna Frankrike, och vi är här för att ge er förutsättningarna inför matchen.

Ta del av speltips till mötet, och se även hur ni gör för att hitta er Kroatien – Frankrike live stream. Vi ger er allt ni kan tänkas vilja veta inför stormatchen i handbolls-EM, torsdag 13 januari!

Streama Frankrike – Kroatien live

Se handbolls-EM direkt på Bet365!

Vad: Frankrike – Kroatien
Matchstart Kl. 20:30, den 13/1
Vad: Handbolls-EM 2022
Live stream Bet365
TV-kanal: TV10
Speltips: Kroatien +5,5 handicap (1,87 hos Unibet)

Odds & inför matchen

  • Kroatien tog silver i EM 2020, och även om man gick dåligt i förra årets VM är man en outsider här.
  • Frankrike är alltid en av storfavoriterna till att vinna mästerskapet, och så även i detta handbolls-EM.
  • Frankrike har vunnit fler Europamästerskap än Kroatien, men Kroatien har fler medaljer.

Streama Kroatien – Frankrike (handboll)

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Kroatien – Frankrike (handboll), och allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Bet365 där ni sätter in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni streama alla matcher från handbolls-EM. Då kan ni även bland annat streama Sverige – Bosnien (handboll).

Det är upp till er om ni ska ha igång er Kroatien – Frankrike handbolls live stream via mobil, dator eller surfplatta. Ni kan alltså titta på matchen direkt från valfri enhet. Med hjälp av exempelvis en HDMI-kabel kan ni dessutom koppla över er Kroatien – Frankrike stream till TV-skärmen. Oavsett var ni väljer att se matchen håller kvalitén på sändningarna hos Bet365 en hög nivå.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Kroatien – Frankrike live!

Speltips & odds: Kroatien – Frankrike

På onsdag inleds äntligen handbolls-EM i Slovakien, och genast bjuds vi på en riktig stormatch. Kroatien och Frankrike drabbar samman, i en av dem på förhand mest jämna matcherna under speldagen.

Frankrike går visserligen in som rätt klara favoriter, men Kroatien ska verkligen inte underskattas. Kroaterna var i och för sig en besvikelse i VM förra året, men visade i det senaste Europamästerskapet vilken hög nivå man besitter. Då bar det ända till final, där man förlorade en jämn match mot Spanien med bara två mål. Dessutom tog man brons i EM så sent som 2016, och även 2012. 2014 tog man en fjärdeplats.

Tittar vi på maratontabellen har Frankrike näst flest guld (3) efter Sverige (4), men medan Kroatien är helt utan guld har man faktiskt fler medaljer totalt (6) än vad Frankrike har (5).

Kroatien brukar göra det bra i EM, och vi är förvånade över att favoritskapet på Frankrike är så pass stort som det är hos spelbolagen. Visst är Frankrike något starkare, men detta blir knappast någon ”walk in the park” för fransmännen.

Premiärer brukar vara tuffa och jämna, där lagen ger allt och inte heller tar alltför stora risker. I den första matchen har man mer att förlora än att vinna, och därför kan man kosta på sig att känna på varandra en stund och se hur matchen utvecklar sig.

Vi gillar spelet Kroatien +5,5 i handicap, som finnes till 1,87 gånger insatsen hos Unibet. Spelet sitter så länge Frankrike inte vinner med sex mål eller fler.

  • Vårt speltips: Kroatien +5,5 handicap
  • Odds: 1,87
  • Spelsida: Unibet

Om ni vill kan ni läsa vår recension om Unibet, som vi har skrivit. Den finner ni via denna länk. Kolla också gärna in fler speltips på handbolls-EM.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar