Kroatien - Frankrike, 13/1: Stream, speltips & odds

Kroatien Frankrike speltips stream


Kroatien och Frankrike möts i en stormatch i handbolls-EM! Ta del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Kroatien – Frankrike (handboll).

Handbolls-EM är igång, och under mästerskapets första dag får vi genast en stormatch! Regerande silvermedaljören Kroatien tar emot näst flesta mästarna Frankrike, och vi är här för att ge er förutsättningarna inför matchen.

Ta del av speltips till mötet, och se även hur ni gör för att hitta er Kroatien – Frankrike live stream. Vi ger er allt ni kan tänkas vilja veta inför stormatchen i handbolls-EM, torsdag 13 januari!

Streama Frankrike - Kroatien live

Se handbolls-EM direkt på Bet365!

> Streama handboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Frankrike – Kroatien
Matchstart Kl. 20:30, den 13/1
Vad: Handbolls-EM 2022
Live stream Bet365
TV-kanal: TV10
Speltips: Kroatien +5,5 handicap (1,87 hos Unibet)

Odds & inför matchen

  • Kroatien tog silver i EM 2020, och även om man gick dåligt i förra årets VM är man en outsider här.
  • Frankrike är alltid en av storfavoriterna till att vinna mästerskapet, och så även i detta handbolls-EM.
  • Frankrike har vunnit fler Europamästerskap än Kroatien, men Kroatien har fler medaljer.

Streama Kroatien – Frankrike (handboll)

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Kroatien – Frankrike (handboll), och allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Bet365 där ni sätter in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni streama alla matcher från handbolls-EM. Då kan ni även bland annat streama Sverige – Bosnien (handboll).

Det är upp till er om ni ska ha igång er Kroatien – Frankrike handbolls live stream via mobil, dator eller surfplatta. Ni kan alltså titta på matchen direkt från valfri enhet. Med hjälp av exempelvis en HDMI-kabel kan ni dessutom koppla över er Kroatien – Frankrike stream till TV-skärmen. Oavsett var ni väljer att se matchen håller kvalitén på sändningarna hos Bet365 en hög nivå.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Kroatien – Frankrike live!

Speltips & odds: Kroatien – Frankrike

På onsdag inleds äntligen handbolls-EM i Slovakien, och genast bjuds vi på en riktig stormatch. Kroatien och Frankrike drabbar samman, i en av dem på förhand mest jämna matcherna under speldagen.

Frankrike går visserligen in som rätt klara favoriter, men Kroatien ska verkligen inte underskattas. Kroaterna var i och för sig en besvikelse i VM förra året, men visade i det senaste Europamästerskapet vilken hög nivå man besitter. Då bar det ända till final, där man förlorade en jämn match mot Spanien med bara två mål. Dessutom tog man brons i EM så sent som 2016, och även 2012. 2014 tog man en fjärdeplats.

Tittar vi på maratontabellen har Frankrike näst flest guld (3) efter Sverige (4), men medan Kroatien är helt utan guld har man faktiskt fler medaljer totalt (6) än vad Frankrike har (5).

Kroatien brukar göra det bra i EM, och vi är förvånade över att favoritskapet på Frankrike är så pass stort som det är hos spelbolagen. Visst är Frankrike något starkare, men detta blir knappast någon ”walk in the park” för fransmännen.

Premiärer brukar vara tuffa och jämna, där lagen ger allt och inte heller tar alltför stora risker. I den första matchen har man mer att förlora än att vinna, och därför kan man kosta på sig att känna på varandra en stund och se hur matchen utvecklar sig.

Vi gillar spelet Kroatien +5,5 i handicap, som finnes till 1,87 gånger insatsen hos Unibet. Spelet sitter så länge Frankrike inte vinner med sex mål eller fler.

  • Vårt speltips: Kroatien +5,5 handicap
  • Odds: 1,87
  • Spelsida: Unibet

Om ni vill kan ni läsa vår recension om Unibet, som vi har skrivit. Den finner ni via denna länk. Kolla också gärna in fler speltips på handbolls-EM.

Relaterat

VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.