Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 nov, 2021

Kalmar FF – Malmö FF, 28/11: Stream, speltips & odds

Kalmar Malmö speltips stream

Malmö FF jagar SM-guld! Två hinder återstår innan man är där, och det första är Kalmar FF. Ta del av vårt speltips och hitta din Kalmar – Malmö FF live stream.

På söndag kan Malmö FF ta ett stort steg mot SM-guldet. Om man vinner mot Kalmar under kvällen, har man allt i egna händer att säkra Lennart Johanssons pokal i omgången därpå. Men Kalmar är ingen lätt uppgift, och här ger vi er våra tankar inför matchen.

Utöver ett speltips med vårt bästa odds visar vi er hur ni gör för att streama Kalmar FF – Malmö FF live på nätet.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Kalmar FF – Malmö FF, Allsvenskan
Matchstart Kl. 17:30, den 28/11
Vart: Guldfågeln Arena, Kalmar
Stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Malmö vinner (1,70 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Kalmar FF har gjort en stark säsong, och har tre raka vinster.
  • Malmö FF har tappat poäng oftare än vad man tänkt sig, men leder alltjämt Allsvenskan.
  • Malmö vann vårmötet mot Kalmar med 3-1, efter att Antonio Colak blivit tvåmålsskytt.

Streama Kalmar FF – Malmö FF

Det lär vara populärt att streama Kalmar FF – Malmö FF 28/11, då Malmö kan säkra SM-guldet. För att se matchen online behöver ni bara ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni streama Allsvenskan live.

Det är du som väljer om du vill se din Kalmar – Malmö FF live stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går att ha igång din fotboll stream från valfri enhet, och med en Chromecast eller liknande kan du koppla över din Kalmar FF – Malmö FF stream till TV-skärmen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Streama Kalmar FF – Malmö FF

Speltips & odds: Kalmar FF – Malmö FF

Kalmar FF har varit årets stora positiva överraskning i Allsvenskan. Ifjol slutade man på kvalplats, men i år slutar man som sämst sjua. Som bäst kan man matematiskt sätt hamna på en fjärdeplats, men då krävs det att man tar full pott och samtidigt tar in 12 mål på ett Elfsborg som måste förlora båda sina matcher.

Henrik Rydström hyllades stort redan ifjol, då han gjorde sin första säsong som huvudtränare, i IK Sirius. I år fick han komma hem till sitt eget Kalmar FF, och här har framgångarna fortsatt och till och med växt. Lagets bollhållande fotboll där man dessutom håller en stadig defensiv är både sevärd och framgångsrik. Kalmar är det lag som har flest precisa passningar per match, och högst bollinnehav. I båda kategorierna är det Sirius och Malmö som fullbordar topp tre.

Kalmar är dessutom formstarka, och har tre raka vinster i bagaget. Nu ställs man inför en väldigt tuff utmaning, mot ett Malmö med siktet inställt på guldet. Malmö lyckades bara få oavgjort mot Häcken senast, vilket var en missräkning. Men då Djurgården inte fick med sig mer än en pinne i sin match dagen därpå sitter man ännu i förarsätet till att ta guldet. I toppen har Malmö 55 poäng, Djurgården 54, AIK 53 och Elfsborg 52. En fantastiskt spännande toppstrid!

Om Malmö vinner mot Kalmar, samtidigt som övriga tre topplag plus Hammarby förlorar eller tappar poäng, vinner Malmö guldet redan i denna omgång. Men att allt detta ska slå in är inte särskilt troligt. Troligt är dock att Malmö vinner sin match, då man är ett klart starkare lag än Kalmar. Visserligen har man en tuff Champions League-match i benen, men det ska inte stoppa laget. En match på vägen mot att säkra ett SM-guld ger så mycket energi att de där 90 minuterna mot Zenit knappt lär kännas.

Vi tror absolut att Malmö vinner denna match, och spelar den raka 2:an. Den finnes till 1,70 gånger insatsen, på Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö vinner
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår Bet365-recension, som ni hittar via länken.

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar