Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 apr, 2022

Kalmar FF – IFK Norrköping (25/4): Stream, speltips & odds

Kalmar Norrköping speltips stream

Kalmar FF och IFK Norrköping möts i Allsvenskan på tisdag kväll, då den femte omgången ska avrundas. Här finner ni vårt speltips till matchen, och ser hur ni kan streama Kalmar – Norrköping live.

Den femte omgången av Allsvenskan avslutas på tisdag kväll, med en sista match. Kalmar FF tar då emot IFK Norrköping på Guldfågeln Arena, i en tillställning som blåses igång klockan 19:00.

Här ger vi er förutsättningarna till matchen, i form av ett speltips. Vi visar er även hur ni gör för att hitta en Kalmar – Norrköping live stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Kalmar FF – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 19:00, den 26/4
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Kalmar vinner (2,45 hos Bet365)

Inför matcher

  • IFK Norrköping väntar fortfarande på sin första seger, och många experter förutspår att Rikard Norling blir förste allsvenske tränare att sparkas.
  • Kalmar FF stod för tre bra matcher inledningsvis, men förlorade mot GIF Sundsvall senast.
  • Kalmar vann båda matcherna mot Norrköping ifjol.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’me6B1qZFeyig88kaeeCKAKXmE12R21hQZv8jaJ39′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Kalmar FF – IFK Norrköping

Det är lätt att live streama Kalmar FF – IFK Norrköping. För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på Allsvenskan live, från valfri enhet.

Välj alltså själva om ni ska ha igång er Kalmar FF – IFK Norrköping stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över denna fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Matchen kommer också att sändas på en TV-kanal, närmare bestämt i Discovery+ Extra 1. Har ni den kanalen i ert utbud är det ingen vits med att leta efter en Kalmar – Norrköping live stream att se online.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Kalmar – Norrköping

Speltips & odds: Kalmar FF – IFK Norrköping

Kalmar FF fick inledningsvis en fin start på Allsvenskan, då man stod upp bra mot Malmö i premiären – även om det blev förlust – och sedan vann och höll nollan både mot Varberg och mot Degerfors. Men i den senaste omgången åkte man på en missräkning, när man förlorade mot nykomlingen GIF Sundsvall med 0-1. Resultatet var helt klart rättvist.

Nu är det dags för Kalmar att försöka studsa tillbaka, och det gör man mot ett IFK Norrköping ur balans. Norrköping har visserligen haft ett tufft spelschema, men 1 poäng på 4 omgångar är oavsett vad underkänt, och poängskörden placerar laget på näst sista plats. I den senaste omgången kom första poängen, då man spelade 1-1 mot Häcken, och ska man tro experterna blir Rikard Norling förste allsvenske tränaren att få sparken i år.

Vi ska dock inte glömma att Norrköping lidit av att man fått spelaren Kristoffer Khazeni allvarligt sjuk, och kanske har det varit svårt för spelarna att fokusera på fotbollen.

I den här matchen är det Kalmar som går in som favorit, och vi menar att de är rättmätiga sådana. Det blev visserligen förlust mot Sundsvall senast, men annars har Kalmar sett rakt igenom bra ut. Norrköping däremot har knappt bjudit på någon bra insats.

Vi spelar den raka 1:an, som finnes på Bet365 till 2,45 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2,45
  • Spelsida: Bet365

Ni får mer än gärna kolla in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Här spelar vi på Kalmar. Men kolla gärna in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
X2 1,53
Båda lag gör mål – Ja 1,75
Över 2,5 mål 1,95

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar