Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 aug, 2021

Kalmar FF – Halmstads BK, 14/8: Stream, speltips & odds

Kalmar Halmstad speltips stream

Kalmar FF och Halmstads BK möts i Allsvenskan på lördag, i en på förhand väldigt intressant match. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att streama Kalmar – Halmstad!

På lördag 14/8 får vi se en riktigt spännande match, där Henrik Rydströms bolltrillande Kalmar möter Magnus Haglunds välorganiserade Halmstad. Vilket lag vinner när dessa skilda filosofier ställs emot varandra?

Här kan ni ta del av vårt speltips med odds till matchen, och även läsa om hur ni gör för att hitta en Kalmar FF – Halmstads BK live stream!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Kalmar FF – Halmstads BK
Matchstart Kl. 17:30, den 14/8
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Under 2,5 mål (1,57 hos Betsson)

Inför matchen

  • Kalmar FF kommer till matchen med vind i seglen efter två raka vinster.
  • Halmstad har å sin sida bara förlorat en av sina nio senaste matcher.
  • Sist lagen möttes i allsvenskt sammanhang var 2017, då Kalmar vann en match och den andra slutade oavgjort.

Streama Kalmar – Halmstad online

Det är inte särskilt svårt att börja live streama Kalmar FF – Halmstads BK. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och att där köpa sportabonnemanget. Då får ni tillgång till många streams av fotbollsmatcher, och kan bland annat även streama Malmö FF – IFK Göteborg live.

Det går bra att se er Kalmar – Halmstad live stream från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel kan du dessutom koppla över livesändningen från din bärbara enhet till TV-skärmen. Sändningen på Discovery Plus håller hög nivå, och du kommer att få se din Kalmar FF – Halmstad stream med bra bild och bra ljud.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Live streama Kalmar FF – Halmstads BK

Speltips & odds: Kalmar FF – Halmstads BK

Kalmar FF har varit spännande att se på sedan Henrik Rydström tog över spakarna på Guldfågeln Arena. Den riskminimerande fotbollen med fasta situationer som största anfallsvapen är förbi, och nu vill man istället hålla i bollen och spela sig fram till målchanserna.

Det har heller inte bara varit bolltrillande utan resultat, utan detta spel har tagit Kalmar till en sjunde plats i Allsvenskan. Dock finns mer att önska när det kommer till vad som producerats framåt, då man bara snittar ett mål per match. Endast tre lag har gjort färre mål än KFF i Allsvenskan. Det stora bollinnehavet verkar dock ha gjort att motståndarna haft svårt att skapa eget mot Kalmar, då man samtidigt släppt in få mål.

15 insläppta mål är facit, färre än bland annat Malmö. Det lag som släppt in minst mål i hela Allsvenskan är dock tiondeplacerade Halmstads BK. Här är det fokus på försvar från början till slut, vilket bland annat lett till tre 0-0-matcher. Men även till 16 poäng på 14 matcher, vilket är klart godkänt för en nykomling.

Vi håller Kalmar som knappa favoriter här, men det oavgjorda resultatet ligger också nära till hands. En bortaseger kan heller inte uteslutas. Kalmar kommer från två raka segrar men hade det tufft dessförinnan. Vad gäller HBK har det bara blivit en förlust på de nio senaste.

Istället för att spela på 1X2-marknaden riktar vi blickarna mot ett målspel. För när de två lag med som haft färst mål i sina matcher möts kan det väl bara bli en målfattig batalj? I Kalmars matcher blir det totalt 2,07 mål, och i Halmstads har det blott blivit 1,5 mål i snitt. Vi spelar därför ”under 2,5 mål” till oddset 1,57. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar