Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 apr, 2022

J-Södra – Trelleborgs FF (23/4): Stream, speltips & odds

Jönköping Trelleborg speltips stream

Jönköpings Södra och Trelleborgs FF möts i Superettan under lördagen. Här finner ni vårt speltips, och läser om hur ni gör för att live streama matchen.

Jönköpings Södra är inte nöjda med sin start på säsongen, och redan efter tre omgångar har man sparkat tränaren. Det återstår att se om man får en positiv effekt av det direkt, när man tar emot Trelleborgs FF under lördagseftermiddagen.

Trelleborg står på fyra poäng så här långt, och har inte heller övertygat. Hur går det när lagen möts? Vi ger er vårt speltips, och visar hur ni gör för att streama Jönköping – Trelleborg live.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Jönköpings Södra – Trelleborgs FF
Matchstart Kl. 15:00, den 23/4
Vad: Superettan, omgång 4
Live stream Discovery Plus
Var: Stadsparksvallen, Jönköping
Speltips: J-Södra vinner (2,37 hos Bet365)

Inför.

  • Jönköpings Södra sparkade sin tränare Patrik Jildefalk efter den senaste omgången. Tidigare assisterande tränaren Oscár García Rodríguez tar över som huvudtränare.
  • J-Södra har tre omgångar in på säsongen tagit tre poäng, och Trelleborg står på fyra. Svaga starter för två lag som vill slåss om uppflyttning.
  • Senast lagen möttes vann J-Södra med 3-1.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’uXlai7Ot5MOGG77DpDZAWwRf1qvk59xorOA5Ewz7′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Jönköping – Trelleborg live

Det är relativt enkelt att hitta en Jönköpings Södra – Trelleborgs FF live stream att se direktsänt på internet. Allt som krävs för att titta på matchen är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Superettan-matcher live.

Det går utmärkt att streama Jönköping – Trelleborg från såväl mobil som dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Hur ni än väljer att titta på er Jönköpings Södra – Trelleborg stream kan vi lova er att er fotboll live stream kommer att hålla hög klass. Det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Jönköpings Södra – Trelleborgs FF live!

Speltips & odds: Jönköping – Trelleborg

Jönköpings Södra satsar på att vara med och slåss om uppflyttning denna säsong, men när två matcher var spelade stod man på lika många förluster. Trots seger mot IK Brage i den senaste omgången, har klubben nu beslutat att sparka tränaren Patric Jildefalk. Huvudansvaret går nu över till den tidigare assisterande tränaren Óscar García Rodríguez. García Rodríguez får med sig Mustafa Ismail, tidigare tränare i akademin, som assistent.

Jönköping har tidigare spelat ett 4-4-2 eller 3-5-2, och det blir nu intressant att se hur García Rodríguez väljer att formera laget. Klart är att det finns en hel del kvalitet i truppen, med spelare som Marcus Degerlund, Junes Barny, Edin Hamidovic och Peter Gwargis. Gwargis är dock borta möjligtvis hela säsongen ut på grund av en korsbandsskada, som han ådrog sig i den senaste matchen.

På lördag eftermiddag ställs J-Södra mot Trelleborg, som inte heller fått någon lysande start på säsongen. Laget inledde visserligen med att besegra lilla Utsiktens BK, men har följt upp det med förlust mot Dalkurd och kryss hemma mot Östersund.

I Trelleborg finns en hel del skickliga spelare, men lagets största stjärna Petar Petrovic är även han korsbandsskadad. Andra nyckelspelare är Johan Blomberg och Fritiof Björkén.

Efter tränarbyten sker ofta en effekt. Alla spelare börjar om på noll och är fast beslutna om att visa sig från sin bästa sida, varpå nivån och intensiteten på träningarna höjs. Det leder till bättre resultat på matcherna. J-Södra har dessutom som sagt en väldigt talangfull trupp, och här tror vi att man slår Trelleborg. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 2,37 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: J-Södra vinner
  • Odds: 2,37
  • Spelsida: Bet365

Titta gärna in fler speltips och nyheter från Superettan.

Annan betting inför matchen

Här landar vårt spel på Jönköpings Södra. Men det finns andra odds på matchen, och nedan finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,95
Båda lag gör mål – nej 2,05
J-Södra vinner och håller nollan 4,33

Bildkredit till J 1982.

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar