IK Sirius - AIK, 16/8: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
IK Sirius
Oavgjort
AIK
Odds hämtat på Betsson: 14/8 17:45

Sirius och AIK drabbar samman på Studenternas IP! Håller AIK upp sin goda form med ytterligare en seger, eller tar Sirius ett kliv från botten genom att vinna här? Kolla in speltips och hitta din IK Sirius – AIK live stream!

AIK har en skön helg vecka bakom sig, då man haft en ledighet och kunnat njuta av den viktiga segern helgen innan. Sirius kommer från en mållös match som knappast går till historien. Kan AIK ladda om och ta en ny seger, eller sätter svårspelade Sirius sätter i hjulet för laget från Solna?

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, och ger er både ett speltips och visar hur ni gör för att streama Sirius – AIK live.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IK Sirius – AIK
Matchstart Kl. 19:00, den 16/8
Vart: Studenternas IP
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: AIK vinner (1,83 hos Betsson)

Inför matchen

  • Sirius kommer från en 0-0-match mot Varberg.
  • AIK har precis bjudit på ett styrkebesked i och med 4-1-segern över AIK.
  • Sirius har inte slagit AIK på åtta matcher.

Streama Sirius – AIK online

Det är inte särskilt svårt att börja streama Sirius – AIK online, men det är inte alltid lätt att veta var man kan hitta sin sändning för att se på matchen. Vi kan tala om för er att det är Discovery Plus som sitter på sändningsrättigheterna till att visa Allsvenskan live, och att det därför är ett konto på deras sajt som du behöver för att se matchen. Skaffa det, köp ett sportabonnemang och börja titta på Sirius – AIK live!

Det är möjligt att ha igång din fotboll stream från valfri enhet – titta via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom välja att koppla över din Sirius – AIK live stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen där. Sändningen håller oavsett vad hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama Sirius – AIK live

Speltips & odds: Sirius – AIK

I den senaste omgången ställdes AIK mot Djurgården, och som i så många derbyn förr gick Djurgården in som spelbolagens favoriter. Djurgården låg före i tabellen, visade upp en fantastisk form och spelade dessutom på hemmaplan. Men som nästan alltid vek Djurgårdsspelarna ner sig medan AIK:s spelare växte med uppgiften.

Spelare som Sebastian Larsson, Henok Goitom, Alexander Milosevic och Mikael Lustig älskar den här typen av matcher, och det syntes återigen. 4-1 var en överkörning, och nu är självförtroendet och AIK-hybrisen ännu högre än vanligt.

Lustig betonade efter matchen vikten av att inte sväva iväg bara för att man krossade Djurgården, när han sa: ”Jag har varit med många gånger då man taggat inför ett derby, gjort en jätteinsats, flugit iväg… och så har man Sirius borta måndagen därpå som blir en plattmatch. Det är upp till oss att fortsätta köra på nu.”

Lyckas AIK fortsätta köra på har man all chans på SM-guldet. Det var bara några dagar sedan de flesta medier beskrev guldstriden som en tvålagskamp, men frågan är om dessa journalister kanske borde revidera sina konstateranden. Men innan AIK tänker för mycket på guldet, ska man städa av Sirius. Med Lustigs insikt, som Sebastian Larsson även stämde in i, tror vi man städar av Uppsalalaget.

Sirius har bara vunnit en av sina fem senaste matcher, och den segern kom mot Degerfors i en jämn match. Man förlorade mot Örebro, kryssade mot Varberg och fick storstryk av Malmö och Djurgården. Här tror vi på förlust igen, och spelar den raka 2:an till 1,83 på Betsson.

  • Vårt speltips: AIK vinner
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg