Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 aug, 2022

IFK Värnamo – Elfsborg (21/8): Stream, speltips & odds

värnamo elfsborg speltips stream

IFK Värnamo och IF Elfsborg möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Här ger vi er allt inför mötet, från speltips till information om hur ni finner en Värnamo – Elfsborg live stream.

IFK Värnamo är den nykomling som lyckats bäst så här långt, men än så länge kan man inte känna sig bekväma. Många poäng finns kvar att spela om, och det sägs att det krävs att man tar 30 pinnar för att säkra kontraktet. På söndag ställs smålänningarna mot Elfsborg, som har all anledning att vara besvikna över sin säsong men som går för en stark höst.

Här kan ni ta del av allt ni behöver veta inför Värnamo – Elfsborg. Se speltips, och ta del av information om hur ni finner en live stream till matchen.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: IFK Värnamo – IF Elfsborg, Allsvenskan
Var: Finnvedsvallen
När: Kl. 15:00, söndag 21 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Ingen kanal
Speltips: Elfsborg vinner (2,10 hos Bet365)

Inför matchen

  • Värnamo och Elfsborg har mötts fyra gånger i modern tid. Elfsborg har tagit två segrar och kryssat två gånger.
  • I vårmötet lagen emellan vann Elfsborg med hela 4-1.
  • Elfsborg har kryssat sina tre senaste matcher, Värnamo sina två senaste.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’Y9IyXRSxUS4cdsQeWl11nFOLbljIVSzftaGi9lfY’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Värnamo – Elfsborg live

Det är knappast särskilt svårt att live streama IFK Värnamo – Elfsborg, och allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, där ni köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

Det går att ha igång er Värnamo – IF Elfsborg stream via valfri enhet. Ni kan se matchen från mobil, dator såväl som från surfplatta. Har ni tillgång till en Chromecast eller liknande så kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller alltifrån bild till ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket skickliga, vilket förhöjer upplevelsen av sändningen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Värnamo – Elfsborg

Speltips & odds: IFK Värnamo – Elfsborg

Det var mycket snack om IFK Värnamo inför säsongen, som en intressant nykomling. Laget hade måhända inte de stora resurserna – långt därifrån – men man hade Jonas Thern och ett fotbollstänk som fascinerade. ”Åker vi ur så åker vi ur som IFK Värnamo”, sa Thern inför säsongen, och menade att man inte kommer att rucka på sitt spel oavsett tabelläge.

Som det ser ut nu behöver man heller inte rucka på sitt spel. Laget har varit den nykomling som imponerat klart mest, och ser ut att gå en ganska så bekväm höst till mötes. Man har åtta poäng ned till kval, och lyckas med sin fotboll störa de flesta lag. Nyligen vann man mot Hammarby, kryssade mot AIK och spelade jämnt mot Djurgården.

Elfsborg har inte gjort någon bra säsong. Jimmy Thelin som ju lett laget till så fina resultat de två senaste åren, har inte lyckats med något liknande i år. Laget harvar i mitten, men under sommaren förstärkte man med spelare goda nog för att nosa på landslagsplats – mittbacken Sebastian Holmén och vänsterbacken Niklas Hult. Dessa spelare har dock inte hunnit ge laget någon märkbar effekt ännu.

Det Elfsborg fortsätter att lyckas bra med, trots en svag säsong, är lagets kontringsspel. Där är man kanske vassast i Allsvenskan. Mot ett Värnamo som kommer att spela ut på hemmaplan tror vi att Elfsborg får stora möjligheter att hitta ytor och att straffa hemmalaget, som trots allt släpper in en del mål. Den raka 2:an finns till 2,10 gånger pengarna hos Bet365, och den spelar vi.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Om ni vill öka möjligheten att vinna större pengar rekommenderar vi er att kolla in oddsboostar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Oddsen är många på Värnamo – Elfsborg. Här under finner ni tre ytterligare.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,70
Under 2,5 mål 2,10
Båda lag gör mål – Nej 2,20

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar