Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 sep, 2022

IFK Norrköping – Hammarby (5/9): Stream, speltips & odds

Norrköping Hammarby speltips stream

Norrköping mot Hammarby! Tar nye tränaren Glen Riddersholm sin första allsvenska seger här, eller är Hammarby för starka? Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni finner en live stream!

Måndag den 5 september bjuds vi på hela fyra allsvenska matcher, varav en är riktigt intressant gällande kampen om SM-guldet. Hammarby är på jakt efter en ny seger, och platsen man hoppas ta den på denna gång stavas Norrköping.

Norrköping har haft en tung säsong, och valde nyligen att tillsätta en ny tränare. Någon utdelning vad gäller poängproduktion har man dessvärre inte fått ännu, och nu Glen Riddersholm givetvis på att kunna ta sin första seger. Vi ger er vårt speltips till Norrköping – Hammarby, och visar hur ni gör för att streama matchen live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: IFK Norrköping – Hammarby IF, Allsvenskan
Var: Östgötaporten, Norrköping
När: Kl. 19:10, 5 september
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (1,85 hos Bet365)

Inför matchen

  • Hammarby har fem raka matcher utan förlust, varav fyra segrar.
  • Norrköpings nye tränare Glen Riddersholm har tagit två poäng på tre allsvenska matcher under sin korta tid i klubben.
  • Hammarby vann mot Norrköping med 3-0 i Allsvenskan i våras, och med 3-2 i Svenska Cupen.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’KowqPzMtCoBN1nxmiexoA4KRUNDNWscqUpTri4j3′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Norrköping – Hammarby live

Det är enkelt att live streama Norrköping – Hammarby direktsänt på nätet. För att titta på matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni live streama alla matcher från Allsvenskan.

Det går bra att ha igång er IFK Norrköping – Hammarby IF stream direkt från valfri enhet. Ni kan titta på matchen via mobil, dator såväl som surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att på så sätt titta på matchen på TV.

Sändningen på Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller både bild och ljud. Se matchen och njut av hög kvalitet på er IFK Norrköping – Hammarby live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Norrköping – Hammarby live

Speltips & odds: Norrköping – Hammarby

IFK Norrköping har haft en riktigt tung säsong, och ligger så långt ner som på 11:e plats i Allsvenskan. Man har inte fått spelet att fungera framåt, trots flertalet klasspelare, och bakåt har det heller inte varit helt som önskat. För några veckor sedan fick den charmige tränaren Rikard Norling sparken, och ersättaren är en dansk vid namn Glen Riddersholm.

Sedan Riddersholm kom in har resultaten inte blivit särskilt mycket bättre. Hittills har han levererat två kryss och en förlust i Allsvenskan. Man lyckades åtminstone vinna cupmatchen mot Division 1-laget Täby FK i veckan. Då var det tidigare Hammarbyspelaren Maic ”Magic” Sema som satte dit ledningsmålet.

För Hammarby har säsongen varit desto roligare. Laget ligger på tredje plats i Allsvenskan, och snittar 2 poäng per match. Ett poängsnitt som vanligtvis inte räcker hela vägen till SM-guld, men nästintill. Gör man en stark avslutning kan man definitivt ta hem guldet, och i detta nu är det fem pinnar upp till Häcken och fyra upp till Djurgården. Hammarby har dock en match mindre spelad än dem båda.

Hammarby fortsätter att imponera på oss, medan Norrköping inte har fått önskad effekt av tränarbytet. Vi tror att det blir en grönvit seger här, och spelar den raka 2:an. Den finnes till 1,85 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,85
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in oddsbonusar utan omsättningskrav innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Här under hittar ni tre ytterligare spelförslag på Norrköping – Hammarby.

Speltips: Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,75
Under 2,5 mål 2,05
Båda lag gör mål – Nej 2,10

Relaterat

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar