Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 feb, 2022

IFK Göteborg – Landskrona BoIS, 20/2: Stream, speltips & odds

Göteborg Landskrona speltips stream

IFK Göteborg inleder Svenska Cupen hemma mot Landskrona BoIS. Här ger vi er våra tankar inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar en IFK Göteborg – Landskrona stream.

IFK Göteborg är självsäkra inför säsongen, och inom klubben menar man att man har Allsvenskans näst bästa trupp. Då bör Landskrona BoIS från Superettan inte bli några problem.

Här finner ni våra tankar inför matchen i Svenska Cupens Grupp B. Läs vårt speltips och hitta en IFK Göteborg – Landskrona BoIS live stream.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: IFK Göteborg – Landskrona BoIS
Matchstart Kl. 13:00, den 20/2
Vart: Gamla Ullevi
Live stream C More
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Göteborg vinner med minst två mål (2,14 hos Unibet)

[sports data-token=’KeEXUkPJ24QNbxaatZSRSQngUZn4o1k0CHRwu4qZ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama IFK Göteborg – Landskrona BoIS live

Det enda ni behöver göra för att live streama IFK Göteborg – Landskrona BoIS är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni titta på Svenska Cupen, och således finna en IFK Göteborg – Landskrona BoIS stream.

Det är upp till dig som konsument om du vill ha igång din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast kan du dessutom välja att koppla över din livesändning till TV-skärmen, och således titta på din IFK Göteborg – Landskrona stream på TV.

Oavsett hur du väljer att se på matchen kan vi garantera dig en hög kvalitet på sändningen, vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama IFK Göteborg – Landskrona BoIS live!

Speltips & odds: IFK Göteborg – Landskrona BoIS

IFK Göteborgs sportchef Pontus Farnerud fick en del att höja på ögonbrynen när han häromveckan slängde ur sig att ”Blåvitt” har bäst trupp i Sverige efter Malmö FF. Att man har en namnstark trupp går inte att säga emot, men att säga en sådan sak när laget slutat på plats 10, 11, 7, 12 och 8 under de fem senaste säsongerna är anmärkningsvärt. Även om truppen på pappret är starkare än vad tabellplaceringarna antyder, är det svårt att förstå vad man har att vinna på att gå ut och säga en sådan sak.

Det blev inte bättre av att Göteborg under försäsongen, med sin bästa elva, blev överkörda av Hammarby med total rotation på laget. Nu är det upp till bevis, när tävlingsmatcherna inleds, och Landskrona BoIS ska bara besegras.

Inför säsongen har Göteborg förstärkt laget med den bollskicklige mittfältaren Amir Al-Ammari, som var en av Halmstad BK:s bästa spelare ifjol. Man har även hämtat in den unge, estniska anfallaren Erik Sorga, som dock kan få svårt att ta en startplats, och plockat hem Emil Salomonsson. Dessutom har man värvat målvakten Warner Hahn, som gjort omkring 100 matcher i Eredivisie. Flera bra nyförvärv.

Ut har August Erlingmark gått, och så även Gianni Anestis. Annars är truppen i princip densamma.

Landskrona inledde fjolåret riktigt starkt och såg länge ut att kunna flyttas upp till Allsvenskan, men man föll ihop totalt under hösten och det blev ingen uppflyttning. Till den här säsonger har man gjort en del förändringar i truppen, där Albin Linnér är det mest namnstarka nyförvärvet. Försvararen är lillebror till GIF Sundsvalls målvakt Oscar Linnér.

Klasskillnaden mellan de här två lagen ska vara och är stor. Ett lag som aspirerar på att vara topplag i Allsvenskan, och ett i Superettan. Att Göteborg vinner med minst två mål bör vara rimligt, och oddset på det är 2,14 gånger insatsen. Detta spelas, hos Unibet.

  • Vårt speltips: Göteborg vinner med minst två mål
  • Odds: 2,14

Läs gärna vår recension om Unibet, där ni hittar våra tankar om spelsidan.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar