IFK Göteborg - Landskrona BoIS, 20/2: Stream, speltips & odds

Göteborg Landskrona speltips stream


IFK Göteborg inleder Svenska Cupen hemma mot Landskrona BoIS. Här ger vi er våra tankar inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar en IFK Göteborg – Landskrona stream.

IFK Göteborg är självsäkra inför säsongen, och inom klubben menar man att man har Allsvenskans näst bästa trupp. Då bör Landskrona BoIS från Superettan inte bli några problem.

Här finner ni våra tankar inför matchen i Svenska Cupens Grupp B. Läs vårt speltips och hitta en IFK Göteborg – Landskrona BoIS live stream.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Göteborg – Landskrona BoIS
Matchstart Kl. 13:00, den 20/2
Vart: Gamla Ullevi
Live stream C More
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Göteborg vinner med minst två mål (2,14 hos Unibet)

Streama IFK Göteborg – Landskrona BoIS live

Det enda ni behöver göra för att live streama IFK Göteborg – Landskrona BoIS är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni titta på Svenska Cupen, och således finna en IFK Göteborg – Landskrona BoIS stream.

Det är upp till dig som konsument om du vill ha igång din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast kan du dessutom välja att koppla över din livesändning till TV-skärmen, och således titta på din IFK Göteborg – Landskrona stream på TV.

Oavsett hur du väljer att se på matchen kan vi garantera dig en hög kvalitet på sändningen, vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama IFK Göteborg – Landskrona BoIS live!

Speltips & odds: IFK Göteborg – Landskrona BoIS

IFK Göteborgs sportchef Pontus Farnerud fick en del att höja på ögonbrynen när han häromveckan slängde ur sig att ”Blåvitt” har bäst trupp i Sverige efter Malmö FF. Att man har en namnstark trupp går inte att säga emot, men att säga en sådan sak när laget slutat på plats 10, 11, 7, 12 och 8 under de fem senaste säsongerna är anmärkningsvärt. Även om truppen på pappret är starkare än vad tabellplaceringarna antyder, är det svårt att förstå vad man har att vinna på att gå ut och säga en sådan sak.

Det blev inte bättre av att Göteborg under försäsongen, med sin bästa elva, blev överkörda av Hammarby med total rotation på laget. Nu är det upp till bevis, när tävlingsmatcherna inleds, och Landskrona BoIS ska bara besegras.

Inför säsongen har Göteborg förstärkt laget med den bollskicklige mittfältaren Amir Al-Ammari, som var en av Halmstad BK:s bästa spelare ifjol. Man har även hämtat in den unge, estniska anfallaren Erik Sorga, som dock kan få svårt att ta en startplats, och plockat hem Emil Salomonsson. Dessutom har man värvat målvakten Warner Hahn, som gjort omkring 100 matcher i Eredivisie. Flera bra nyförvärv.

Ut har August Erlingmark gått, och så även Gianni Anestis. Annars är truppen i princip densamma.

Landskrona inledde fjolåret riktigt starkt och såg länge ut att kunna flyttas upp till Allsvenskan, men man föll ihop totalt under hösten och det blev ingen uppflyttning. Till den här säsonger har man gjort en del förändringar i truppen, där Albin Linnér är det mest namnstarka nyförvärvet. Försvararen är lillebror till GIF Sundsvalls målvakt Oscar Linnér.

Klasskillnaden mellan de här två lagen ska vara och är stor. Ett lag som aspirerar på att vara topplag i Allsvenskan, och ett i Superettan. Att Göteborg vinner med minst två mål bör vara rimligt, och oddset på det är 2,14 gånger insatsen. Detta spelas, hos Unibet.

  • Vårt speltips: Göteborg vinner med minst två mål
  • Odds: 2,14

Läs gärna vår recension om Unibet, där ni hittar våra tankar om spelsidan.

Relaterade artiklar

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
3 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.