Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 jul, 2022

Hammarby – IFK Värnamo (31/7): Stream, speltips & odds

Hammarby Värnamo speltips stream

Hammarby och IFK Värnamo möts i Allsvenskan på söndag! Här ger vi er speltips inför matchen, och visar även hur ni hittar en Hammarby – Värnamo stream.

På söndag bjuds vi på tre matcher från Allsvenskan, och en av dessa spelas mellan Hammarby IF och IFK Värnamo. Lagen möts på Tele2 Arena, och vi väntar oss en sevärd match med hög underhållningsfaktor.

Ta del av våra tankar inför mötet, med ett speltips och information om hur ni gör för att live streama Hammarby – Värnamo.

Se matcher online

Titta på fotboll hos Bet365

Vad: Hammarby IF – IFK Värnamo
Matchstart Kl. 15:00, den 31/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Hammarby HT/FT (1,90 hos Bet365)

Inför matchen

  • Hammarby går som tåget just nu, och har vunnit sina tre senaste matcher med 3-0.
  • IFK Värnamo har visat upp ett fint och trevligt spel på sistone, men utan att få resultaten riktigt med sig.
  • Hammarbys nyförvärv Veton Berisha väntas debutera här, genom ett inhopp.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’WuuBC4tcJ7QdWl2UVOEWKMNSL9oORIWYFiBJ7yCT’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – Värnamo

Det är inte alls svårt att live streama Hammarby – Värnamo online på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen på internet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

Det går utmärkt att ha igång er Hammarby – Värnamo stream från såväl mobil som dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Sändningen håller hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna i studion mycket skickliga, vilket förhöjer tittarupplevelsen än mer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Värnamo live

Speltips & odds: Hammarby – Värnamo

Hammarby går som tåget i Allsvenskan just nu, med tre raka 3-0-segrar. Dessa har kommit hemma mot IFK Göteborg och Elfsborg samt borta mot Varberg, i den ena imponerande insatsen efter den andra. Framförallt segern mot Varberg var viktig, för att visa både för sig själva och för andra att man kan göra bra matcher på naturgräs.

Nu är man dock tillbaka på konstgräset, där man är som allra starkast. Jonas Therns IFK Värnamo står för motståndet, i vad som blir en match mellan två anfallsglada lag. Värnamo kommer senast från en 2-3-förlust hemma mot AIK, där man kanske spelade bättre men där det inte räckte hela vägen till poäng.

Inför den här matchen har Värnamo värvat tillbaka mittbacken Bernardo Vilar. Vilar gick till Göteborg ifjol, efter att ha varit en gigant i Superettan. Han fick det dock inte att fungera i ”Blåvitt”, och nu är samtliga tre parter nöjda över att flyttlasset går tillbaka till Värnamo. Han lär dock inte starta redan nu.

Hammarby ser närmast ostoppbara ut just nu, och vi tror att man återigen vinner mot ett Värnamo som bjuder på stora ytor med sitt optimistiska spel. Den raka 1:an ger dock blott 1,33 gånger insatsen, och är inte särskilt rolig. Vi väljer istället att spela att Hammarby leder i paus och sedan vinner matchen, till 1,90 gånger pengarna. Oddset finner ni på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby HT/FT
  • Odds: 1,90
  • Spelsida: Bet365

Titta gärna in lite oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Det finns många fler spännande odds att spela på från denna match. Här under finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,70
Båda lag gör mål – Ja 1,80
Under 2,5 mål 2,05

Relaterat

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar