Hammarby - Cukaricki, 12/8: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Hammarby
Oavgjort
Cukaricki
Odds hämtat på Betsson: 11/8 11:15

Hammarby ska försöka vända underläge mot Cukaricki i kvalet till Europa Conference League. Vi ger er våra tankar och speltips inför matchen, samt visar hur ni gör för att hitta en Hammarby – Cukaricki live stream.

På torsdag avgörs det om Hammarbys färd genom Europa ska fortsätta, eller om visiten i Serbien var den sista resan. I Belgrad förlorade Hammarby med 3-1, och har nu ett tufft utgångsläge inför returen. Men inget omöjligt.

Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, och tar oss an att tippa utgången av matchen. Vi visar även hur ni gör för att streama Hammarby – Cukaricki online.


Streama fotboll från Europa

Se massor av europeiska fotbollsligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby – Cukaricki
Matchstart Kl. 18:45, den 12/8
Vart: Tele2 Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Hammarby vinner – rak 1:a (1,72 hos Betsson)

Inför matchen

  • Efter första mötet förra veckan såg Hammarby bättre ut under helgen, då man spelade 0-0 mot IFK Göteborg.
  • Cukaricki åkte på en förlust i helgen, med 1-3 mot Kolubara.
  • Bortamålsregeln är borttagen och en tvåmålsvinst för Hammarby innebär således förlängning oavsett resultat.

Streama Hammarby – Cukaricki

För att se Hammarby – Cukaricki online behöver ni skapa och köpa ett pluskonto på Aftonbladet. Det är nämligen Aftonbladet som köpt sändningsrättigheterna till Hammarbys europeiska kvalmatcher. Med ett Pluskonto kan ni streama Hammarby – Cukaricki från valfri enhet. Det går alltså att se matchen via mobil, dator såväl som surfplatta.

Sändningen av denna fotboll live stream på Aftonbladet Plus håller hög nivå, vad gäller både bild och ljud. Har ni en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel kan ni dessutom koppla över er Hammarby – Cukaricki stream till TV-skärmen.

  1. Gå in på Aftonbladet och skaffa pluskonto
  2. Leta fram matchen på sajten
  3. Börja streama Hammarby – Cukaricki!

Speltips & odds: Hammarby – Cukaricki

Sedan Milos Milojevic kom in i Hammarby har laget fått sig ett lyft, och presterat bra i princip i varje match. Det stora undantaget var matchen borta mot Cukaricki, där såväl prestation som resultat gick emot. Det täta matchandet såg ut att ha tagit ut sin rätt på Hammarbyspelarna, som såg trötta och slöa ut samtidigt som försvarsspelet var svagt.

Oro lyftes därmed inför den fjärde (!) raka bortamatchen i söndags, då man efter att ha rest till Maribor, Östersund och Belgrad tagit nästa flyg eller buss till Göteborg. De grönvita gav ändå bra svar, får sägas, trots andra raka allsvenska poängtappet. Man såg klart piggare ut än i Serbien, och skapade chanser för att göra minst två mål i 0-0-bataljen. Trots att det inte blev seger är det en insats att ta med sig inför torsdagens retur mot Cukaricki.

Hammarby har en klar fördel här jämfört med förra veckan, då man nu får spela på sitt älskade konstgräs på Tele2 Arena. Här har Hammarby inte förlorat en match på hela säsongen, och tagit 15 poäng på sju matcher i serien – att jämföra med 8 poäng på lika många matcher borta.

Vi talade inför den förra matchen om att Milos Milojevics bakgrund i Röda Stjärnan Belgrad – och därmed hans kunnighet om rival Cukaricki – skulle vara en stor fördel för Hammarby, men det såg inte ut att ha någon direkt betydelse under matchen. Vi tycker ändå att Hammarby bortsett från den matchen ser heta ut, och tror att “Bajen” tar sig an den här matchen bättre. Vi tror att Hammarby åtminstone vinner denna 90-minutersmatch, och så får vi se hur långt det leder. Vi spelar den raka 1:an till 1,72 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner – rak 1:a
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Betsson

I länken här finner ni en recension om Betsson.

Relaterade artiklar

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg