Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 aug, 2021

Hammarby – Cukaricki, 12/8: Stream, speltips & odds

Hammarby ska försöka vända underläge mot Cukaricki i kvalet till Europa Conference League. Vi ger er våra tankar och speltips inför matchen, samt visar hur ni gör för att hitta en Hammarby – Cukaricki live stream.

På torsdag avgörs det om Hammarbys färd genom Europa ska fortsätta, eller om visiten i Serbien var den sista resan. I Belgrad förlorade Hammarby med 3-1, och har nu ett tufft utgångsläge inför returen. Men inget omöjligt.

Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, och tar oss an att tippa utgången av matchen. Vi visar även hur ni gör för att streama Hammarby – Cukaricki online.

Streama fotboll från Europa
Se massor av europeiska fotbollsligor hos Bet365

Vad: Hammarby – Cukaricki
Matchstart Kl. 18:45, den 12/8
Vart: Tele2 Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Hammarby vinner – rak 1:a (1,72 hos Betsson)

Inför matchen

  • Efter första mötet förra veckan såg Hammarby bättre ut under helgen, då man spelade 0-0 mot IFK Göteborg.
  • Cukaricki åkte på en förlust i helgen, med 1-3 mot Kolubara.
  • Bortamålsregeln är borttagen och en tvåmålsvinst för Hammarby innebär således förlängning oavsett resultat.

Streama Hammarby – Cukaricki

För att se Hammarby – Cukaricki online behöver ni skapa och köpa ett pluskonto på Aftonbladet. Det är nämligen Aftonbladet som köpt sändningsrättigheterna till Hammarbys europeiska kvalmatcher. Med ett Pluskonto kan ni streama Hammarby – Cukaricki från valfri enhet. Det går alltså att se matchen via mobil, dator såväl som surfplatta.

Sändningen av denna fotboll live stream på Aftonbladet Plus håller hög nivå, vad gäller både bild och ljud. Har ni en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel kan ni dessutom koppla över er Hammarby – Cukaricki stream till TV-skärmen.

  1. Gå in på Aftonbladet och skaffa pluskonto
  2. Leta fram matchen på sajten
  3. Börja streama Hammarby – Cukaricki!

Speltips & odds: Hammarby – Cukaricki

Sedan Milos Milojevic kom in i Hammarby har laget fått sig ett lyft, och presterat bra i princip i varje match. Det stora undantaget var matchen borta mot Cukaricki, där såväl prestation som resultat gick emot. Det täta matchandet såg ut att ha tagit ut sin rätt på Hammarbyspelarna, som såg trötta och slöa ut samtidigt som försvarsspelet var svagt.

Oro lyftes därmed inför den fjärde (!) raka bortamatchen i söndags, då man efter att ha rest till Maribor, Östersund och Belgrad tagit nästa flyg eller buss till Göteborg. De grönvita gav ändå bra svar, får sägas, trots andra raka allsvenska poängtappet. Man såg klart piggare ut än i Serbien, och skapade chanser för att göra minst två mål i 0-0-bataljen. Trots att det inte blev seger är det en insats att ta med sig inför torsdagens retur mot Cukaricki.

Hammarby har en klar fördel här jämfört med förra veckan, då man nu får spela på sitt älskade konstgräs på Tele2 Arena. Här har Hammarby inte förlorat en match på hela säsongen, och tagit 15 poäng på sju matcher i serien – att jämföra med 8 poäng på lika många matcher borta.

Vi talade inför den förra matchen om att Milos Milojevics bakgrund i Röda Stjärnan Belgrad – och därmed hans kunnighet om rival Cukaricki – skulle vara en stor fördel för Hammarby, men det såg inte ut att ha någon direkt betydelse under matchen. Vi tycker ändå att Hammarby bortsett från den matchen ser heta ut, och tror att “Bajen” tar sig an den här matchen bättre. Vi tror att Hammarby åtminstone vinner denna 90-minutersmatch, och så får vi se hur långt det leder. Vi spelar den raka 1:an till 1,72 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner – rak 1:a
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Betsson

I länken här finner ni en recension om Betsson.

Relaterade artiklar

Europatipset 4 juni
europatipset
Ta del av våra analyser av Europatipsets 13 matcher, med spelförslag på ett 96-raderssystem!
03 juni, 2023
Måltipset 3 juni
måltipset
Ta del av vår analys med spelförslag på Måltipset 3 juni!
02 juni, 2023
fullträff 3 juni
fullträff
Kolla in vår analys med spelförslag på Fullträff-kupongen den 3 juni. Vi tippar antal mål i alla matcher.
02 juni, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

1960 Articles