Halmstads BK - IK Sirius (27/9): Stream, speltips & odds

Halmstad Sirius speltips stream

Halmstads BK och IK Sirius möts i Allsvenskan på måndag kväll, i en match där HBK behöver ta poäng. Här ger vi ert speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Halmstad – Sirius live stream.

Allsvenskans 21:a omgång ska färdigspelas, och en av matcherna som återstår spelas på Örjans Vall. Halmstads BK tar emot IK Sirius, och medan Sirius går rätt säkra har HBK bara tre poäng ned till kvalplats.

Här ger vi er det mesta ni behöver veta inför matchen, med såväl speltips och odds som information om hur ni gör för att streama Halmstad – Sirius live.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Halmstads BK – IK Sirius
Matchstart Kl. 19:00, den 27/9
Vart: Örjans Vall
Live stream Allsvenskan live streams
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Sirius vinner (3,60 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Halmstad har fyra raka matcher utan seger, och halkar allt närmare kvalplatsen.
  • Sirius har vunnit tre av sina fyra senaste matcher, och ligger bekvämt i mitten av tabellen.
  • På de sju senaste matcherna lagen emellan har Sirius vunnit sex.

Streama Halmstad – Sirius

Det är inte alls särskilt svårt att live streama Halmstad – Sirius live. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja se Allsvenskan live på nätet, och däribland sätta igång er Halmstad – Sirius stream.

Det är möjligt att titta på fotboll live på Discovery Plus från valfri enhet. Ni kan välja att sätta igång er Halmstad – Sirius live stream från mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama Halmstads BK – IK Sirius

Speltips & odds: Halmstad – Sirius

Halmstads BK är en nykomling som kommer med en annan stabilitet än vad andra lag som kommer från Superettan brukar ha med sig. Tränaren Magnus Haglund har många års erfarenhet från såväl Allsvenskan med Elfsborg som från Lilleström SK i Eliteserien. Dessutom har han vid sin sida Pelle Olsson, som tagit jobb i HBK som analytiker och scout. Där har vi två herrar som kan den här nivån utan och innan.

Även i truppen finns det gott om kvalitet. Mittlåset Andreas Johansson och Joseph Baffo håller hög allsvensk klass, och i offensiven hittar vi från Malmö FF inlånade Marcus Antonsson. En pålitlig målskytt som faktiskt bara lyckats göra fem mål för HBK, som spelar väldigt defensivt. Man har gjort minst mål i serien, men bara AIK har släppt in färre.

Efter en stark säsong har HBK börjat tappa på sistone. På de fyra senaste matcherna har laget bara tagit en enda poäng, trots att man ställts emot överkomligt motstånd i form av Varberg, IFK Göteborg, Kalmar och Mjällby.

Kvällens motståndare, IK Sirius, har gjort en ny, stabil säsong där man ligger bekvämt i mitten av tabellen. Man stod på tre raka vinster, innan IFK Norrköping blev för svårt i den senaste omgången. Men när Norrköping är på topp finns det inte många lag i serien som kan stoppa dem.

Med den form Sirius trots allt är inne i, tror vi att man slår Halmstad här. Spelbolagen håller Halmstad som den tydliga favoriten, men det är något vi inte kan skriva under på. Vi väljer istället att spela den raka 2:an, som finnes till 3,60 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Sirius vinner
  • Odds: 3,60
  • Spelsida: Bet365

Här kan ni ta del av vår recension av Bet365, och läsa på om spelbolaget.

Relaterade artiklar

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman