Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 aug, 2023

England – Spanien 20/8: (VM-final) Stream, odds & speltips

Det stundar spännande tider i damernas fotbolls-VM 2023! Spanien ställs mot England i en kamp om det prestigefyllda guldet.

De två främsta lagen i VM gör upp i den avgörande matchen. Ingen tvekan om saken, dessa nationer har imponerat i varje match och levererat en imponerande turnering. Vi presenterar speltips, de bästa oddsen på marknaden och vägleder er även genom streamingalternativen. Häng med oss för full koll på händelserna.

Vad: Spanien – England, VM-final
När: Den 20/8, kl. 12:00
Vart: Olympic Stadium
Speltips: Båda lagen gör mål (2.10 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 2.10
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
Spain vs England Match Outcome
Match Starts 20/08 12:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Spanien besegrade Sverige i semifinalen och visade tydligt att man var en nivå bättre spelmässigt.
  • England avancerade bekvämt genom att slå ut värdnationen Australien med 3-1.
  • En oerhört jämn och intressant match väntar, där spelbolagen har svårt att utse en tydlig favorit.

Spanien – England stream

Finalen i damernas VM, som äger rum den 20:e augusti med avspark klockan 12:00, kan självklart livestreamas. Vi guidar dig steg för steg genom hur du enkelt kan följa matchen. Det är verkligen en match som ingen vill missa, och den garanterar spänning från början till slut.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Spanien – England

Spanien – England speltips

Spanien har med rätta tagit sig till VM-finalen och har visat sig vara det överlägset starkare laget i varje match de har spelat. Med undantag för mötet mot Japan i gruppspelet, där ingenting verkligen fungerade och de tvingades acceptera en förlust, visade Spanien sin förmåga att snabbt studsa tillbaka genom att dominera Schweiz med en imponerande 5-1-seger.

I kvartsfinalen ställdes Spanien inför Nederländerna och trots att matchen avgjordes i förlängning, var det Spanien som var det dominanta laget och borde ha säkrat segern tidigare. Semifinalen mot Sverige var en tuff drabbning, men Spanien visade beslutsamhet och vann rättvist med 2-1.

Englands väg till finalen liknar Spaniens på så sätt att de har förtjänat sin plats med imponerande prestationer. De har ännu inte upplevt en förlust under hela VM-turneringen. Med undantag för en oavgjord match mot Nigeria i kvartsfinalen, som de till sist vann på straffar, har England seglat fram genom att vinna alla sina övriga matcher inom ordinarie speltid. I semifinalen besegrade de Colombia och sedan värdnationen Australien med ett övertygande 3-1-resultat.

Inför den spännande finalen har vi valt ett målspel som vårt speltips – att båda lagen kommer att göra mål. Med kvalitativa offensiva spelare som Redondo Ferrer, Hermoso, Caldentey från Spanien, och Russo, Hemp med flera från England, är det svårt att föreställa sig att dessa nationer kommer att gå mållösa från finalen.

Visserligen finns det alltid en risk med målspel i en final, då lagen kan vara mer avvaktande än vanligt, men så snart det första målet faller, bör spelet öppnas upp på allvar och bjuda på en underhållande match med målchanser åt båda hållen.

Vi presenterar det mest fördelaktiga oddset inför den kommande finalen mellan Spanien och England i Fotbolls-VM 2023. Detta är en uppgörelse som bjuder på hög spänning och där vi levererar det bästa oddset på marknaden för er.

Mer odds & betting inför matchen

Inför en så spännande finalmatch som denna, finns det alltid ett myller av spelalternativ att utforska. Vi strävar efter att erbjuda er fler intressanta val än bara vårt båda lagen gör mål-spel.

Vi presenterar en variation av spelmöjligheter, samtliga tillhandahållna av spelbolaget Bet365. Denna pålitliga aktör ger även nya kunder en generös bonus på upp till 1250 kr i spelkrediter. På så sätt kan ni vidga era horisonter och fördjupa er spelupplevelse.

Speltips Odds
Båda lagen får ett kort: Ja 2.10
Över 2.5 mål 2.50
Oavgjort 3.00
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar