Ecuador - Senegal (VM): Stream, speltips & odds

Enner Valencia of Ecuador during the Qatar 2022 World Cup match, group A, date 1, between Qatar and Ecuador played at Al Bayt Stadium on Nov 20, 2022 in Al Khor, Qatar. (Photo by Bagu Blanco / PRESSINPHOTO)

Det spelas en direkt avgörande landskamp i den tredje och sista gruppspelsomgången i VM i Qatar mellan nationerna Ecuador och Senegal.

Det är en stor fördel till Ecuador, som har en poäng mer i tabellen och kan därmed spela på resultat. Oavgjort mot Senegal räcker för avancemang.

Då en slutspelsplats står på spel kan vi förvänta oss två gäng som är försiktiga inledningsvis. I och med detta bör det inte bli så många gjorda mål.

 

Under 2,5 mål (Unibet)

 

Bonus: Få 100% bonus upp till 100 SEK hos Unibet
Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Ecuador – Senegal, VM 2022
Avspark: Den 2022-11-29, kl. 16:00
Vart: Khalifa International Stadium
TV-kanal: TV4
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.63 hos Unibet)

 

Inför

 • Ett stort frågetecken finns på Enner Valencia (i bild), då han klev av skadad sist för Ecuador.
 • Under hela turneringen får Senegal klara sig utan sin talisman Sadio Mane från Bayern München.
 • Nationerna har bara möts en gång tidigare i en vänskapslandskamp som Senegal vann med 1-0, år 2002.

 

 

Startelvor & statistik

Streama Ecuador – Senegal

Att streama landskampen mellan Ecuador och Senegal går att göra hos Cmore.

Efter att ha skapat ett konto kan du starta din Ecuador – Senegal live stream på en gång.

Du kommer inte bara kunna följa landskampen Ecuador mot Senegal, utan samtliga matcher från hela VM.

Så här kommer du igång enklast möjligt:

 1. Gå vidare till Cmore
 2. Skapa ett konto gratis och välj ett sportabonnemang
 3. Streama Ecuador – Senegal live

 

Sändningen börjar 60 minuter innan matchstart.

Som sällskap i matchen mellan Ecuador och Senegal kommer du att ha de svenska kommentatorerna Adam Pinthorp och Lotta Schelin.

 

Speltips & odds

 

Förbundskaptenen Gustavo Alfaro är en taktisk mästare som har lyckats utmärkt hittills i VM. Ecuador brukar i vanliga fall förknippas med ett svårslaget hemmalag, där bortaspelet oftast är uselt.

Så har inte fallet varit i Qatar, efter att ha först besegrat värdnationen med 2-0 och därefter spelat 1-1 mot Nederländerna.

Samtliga 3 fullträffar har gjorts av talismanen Enner Valencia, som har varit briljant. Men han klarade inte av att fullfölja landskampen mot Nederländerna sist och fick hjälp med att kliva av planen. Med enorma smärtor i kroppen är han högst tveksam till start. I och med detta bör det bli ännu mer fokus på att försvara 2:a platsen i tabellen.

Samtidigt kommer Nederländerna att spela mot Qatar, i ett möte som giganterna bara ska vinna och därmed säkra 1:a platsen.

Så det kommer att stå mellan Ecuador och Senegal, som har en seger i ryggen.

Efter att ha förlorat sent mot Nederländerna har Senegal rest sig direkt och besegrat Qatar med 3-1. Boulaye Dia, Famara Diedhiou och Bamba Dieng hamnade i målprotokollet. Även om motståndet var svagt ska inget tas ifrån Senegal, som gjorde en bra insats.

Däremot är motståndet betydligt tuffare i den sista omgången, där Senegal behöver en seger för att säkra avancemanget. Tufft.

Förbundskaptenen Aliou Cisse har ett starkt försvar, som kan stänga igen en sådan tillställning, även om det har blivit insläppta mål i båda landskamper hittills. Men Senegal är bättre än så i defensiven, vilket kan räcka långt om de skulle lyckas näta ett tidigt mål.

Oavsett handlar detta avgörande möte mest om att inte göra bort sig och bjuda motståndarna på något onödigt. Så vi kan förvänta oss ett avvaktande spel, från båda gängen. Samt en jämn tillställning.

Därför faller spelet på att Ecuador och Senegal gör som mest 2 mål ihop, men inga fler än så.

 

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
 • Odds: 1.63
 • Bettingsida: Unibet

 

Ta gärna också del av vår recension av Unibet. Där kan du även se vilka VM erbjudanden & bonusar som finns på deras hemsida.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Ecuador och Senegal inte nätar fler än 2 gånger tillsammans.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på inför landskampen.

 

Speltips Odds från Unibet
Oavgjort i matchen 3.25
Över 8,5 hörnor i matchen 1.77
Inga mål i 1:a halvlek 2.50

 

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.