Djurgården - Kalmar, 23/10: Stream, speltips & odds

Djurgården Kalmar speltips stream


Två lag som kommer från två storförluster drabbar samman på Tele2 Arena. Läs om våra tankar inför matchen, vårt speltips och om hur du gör för att streama Djurgården – Kalmar live.

Djurgården jagar SM-guldet, men kommer från en tung storförlust. Kalmar har haft häng på Europaplatserna ett tag, men kommer även de från att ha åkt på en riktig överkörning. Vilket av lagen lyckas studsa tillbaka bäst, när de möts på Tele2 Arena på lördag 23 oktober.

Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Djurgården – Kalmar stream.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgårdens IF – Kalmar FF
Matchstart Kl. 15:00, den 23/10
Vart:  Tele2 Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Under 2,5 mål (1,72 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Djurgårdens IF ligger 2:a i tabellen, och står precis som Malmö och AIK på 44 poäng. 
  • Kalmar FF ligger 7:a, och har bara fem poäng upp till fjärdeplatsen.
  • Vårmötet mellan DIF och KFF slutade 1-0 till Djurgården, efter mål av Aslak Fonn Witry.

Streama Djurgården – Kalmar FF live

Hur gör man då för att titta på Djurgården – Kalmar live på internet? Allt ni behöver ordna för att se matchen direktsänt på nätet är ett konto på Discovery Plus, där ni behöver köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja streama Allsvenskan live.

Det är möjligt att ha igång er Djurgården – Kalmar stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Om det möjligtvis är så att du har en Chromecast kan du dessutom koppla över din Djurgården – Kalmar live stream till TV-skärmen, och se matchen där istället. Sändningen av din fotboll stream på Discovery kommer att hålla hög kvalitet.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Titta på Djurgårdens IF – Kalmar FF

Speltips & odds: Djurgården – Kalmar

Djurgården har gjort en väldigt bra säsong, och var framförallt starka under våren. 2021 års upplaga är bättre än 2019 års, då man vann guld, hette det. Enligt många experter var det klart redan efter tio omgångar att årets guldstrid skulle komma att handla om bara Djurgården och Malmö.

Men man ska inte ta ut något i förskott, och framförallt inte en allsvensk sluttabell. Djurgården och Malmö har båda börjat gå på minor allt oftare, medan AIK och Elfsborg tappat poäng allt mer sällan. Med sju omgångar kvar av säsongen ligger Malmö, Djurgården och AIK alla på 44 poäng. Två pinnar bakom finner vi Elfsborg, på en fjärdeplats.

Kampen om att knipa en plats bland de tre eller fyra bästa lever även för IFK Norrköping, Hammarby och Kalmar. KFF har 37 poäng, och är årets stora positiva överraskning i serien. Ifjol kvalade man sig kvar, och idag spelar man en lika bländande som vägvinnande fotboll.

Den senaste omgången var dock inte rolig vare sig för Djurgården eller för Kalmar. Djurgården hade planerat in en marsch på flera minuter, och var taggade till tusen inför den ”riktiga hemmapremiären” mot toppkonkurrenten Elfsborg. 90 minuter senare var saker dock inte lika roliga, efter att det hade smällt tre gånger om bakom Hampus Widell-Zetterström men inte en enda gång bakom motståndarnas målvakt. Ett dygn tidigare hade Kalmar åkt på en förlust med ännu större siffror, 0-4, mot Mjällby.

Vi tycker att oddsen på 1X2-marknaden sitter rätt, och finner inget spelvärde på något av lagen. Däremot tror vi att efter att ha åkt på varsina rejäla överkörningar bakåt så har stort fokus legat på respektive lags träningsanläggningar legat på försvarsspelet. Samtidigt gjorde inget av lagen mål framåt senast.

Vi tror på en målsnål tillställning, och spelar ”under 2,5 mål” till 1,72 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Här finner ni vår Bet365-recension, om ni vill läsa den.

Relaterade artiklar

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg