Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 apr, 2018

Brommapojkarna – Östersund: Stream, speltips & laguppställning

Omgång 6 av Allsvenskan ska rundas av, och två matcher är det som återstår. Först ut av dessa är den på Grimsta IP klockan 16:00, mellan Brommapojkarna och Östersund.

Live stream Brommapojkarna – Östersund

Det är väldigt lätt att se denna match från Allsvenskan. För att streama Brommapojkarna – Östersund är allt som måste göras att skapa ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller en matchbiljett. Sedan kan du koppla av, luta huvudet tillbaka och titta på matchen.

  • Match: Brommapojkarna – Östersund, Grimsta IP
  • Datum & tid: Måndag den 30 april, 16:00
  • Arena: Grimsta IP, Bromma
  • Streama Allsvenskan med CMore

Bottenmöte på Grimsta

Den sjätte omgången av Allsvenskan 2018 går mot sitt slut, då blott två matcher återstår. I en av dessa tar nykomlingarna Brommapojkarna emot i dagsläget turbulenta Östersunds FK, i vad som av tabellen att döma är ett bottenmöte. Brommapojkarna ligger nämligen sist, och Östersund näst sist.

Om lagen kommer att fajtas för att undvika nedflyttning när säsongen går mot sitt slutskede är alldeles för tidigt att säga, men vill Östersund ha någonting att göra med toppstriden är det åtminstone dags att vakna nu. Laget har sagt att man ska vinna Allsvenskan i år, men har verkligen inte presterat därefter.

ÖFK störs av stormen kring ordföranden Daniel Kindberg, som sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för grovt bedrägeri och medhjälp till grovt bokföringsbrott. Även om laget påstår att det inte påverkar dem, är det svårt att tro att harmonin i klubben är på topp för tillfället. Nu möter man Brommapojkarna och bör verkligen ta en trepoängare.

Trolig laguppställning, Brommapojkarna

Petric
Björkén – Ochieng – Rauschenberg – Jehaze
Söderström – Sandberg-Magnusson – Gustafsson
Omondi – Ajeti – Petrovic

Skador: Alexander Nilsson (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Östersund

A. Andersson
Mukiibi – Papagiannopoulos – Pettersson – Kpozo
Edwards – Nouri – Bergqvist – K. Sema
Ghoddos – Gero

Skador: Hosam Aiesh
Avstängningar: –

Speltips

Detta är en match Östersund bara ska vinna. De möter en nykomling, och dessutom den av de tre nykomlingarna som presterat sämst i inledningen av denna säsong. BP ligger sist.

Stökigheter kring ordföranden till trots, så tror vi att Östersund går ut och vinner den här matchen. Det har man helt klart kvalitet nog att göra.

Vi tippar den raka 2:an till oddset 1.75 på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar