Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 apr, 2018

Sirius – AIK: Live stream, speltips & laguppställning

Omgång 7 inleds under onsdagen, då IK Sirius tar emot AIK på Studenternas IP.

Live stream Sirius – AIK

Det är mycket enkelt att titta på denna match från Allsvenskan den 2 maj 2018. Om du vill streama Sirius – AIK är allt du måste göra att skaffa dig ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller en matchbiljett. Sedan kan du koppla av, luta dig tillbaka och att titta på matchen.

  • Match: Sirius – AIK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 2 maj, 19:00
  • Arena: Studenternas IP, Uppsala
  • Streama Allsvenskan med CMore

AIK formstarkt

Sirius har gjort en svag start på Allsvenskan 2018, och ligger på nedflyttningsplats. Det är en hel härva av lag som just nu har samma poängskörd: Elfsborg, Dalkurd, Trelleborg, Sirius och Brommapojkarna står alla på 4 poäng.

AIK ser det bättre ut för. Laget har vunnit 4 av 6 matcher, och de två matcher man ej vunnit har slutat i klart acceptabla 1-1 borta mot Malmö, och ett godkänt 1-1 borta mot Örebro.

”Storebror har vaknat”, sade Alexander Milosevic efter att AIK:s senaste seger, och det gäller att det kommer en ny seger om klubben vill hänga på så kallade ”lillebror” Hammarby i tabelltoppen. Hammarby står på 16 poäng, AIK på 14. Därefter jagar IFK Norrköping och Kalmar FF på 10 poäng var.

Trolig laguppställning, Sirius

Fegrouch
K. Larsson – Eishwold – Björnström – O. Pehrsson
C. Gustafsson – P. Haglund – Razak
S. Lundholm – Ogbu – Vecchia

Skador: Daniel Jarl, Elias Andersson, Jesper Arvisson, Karl Larsson, Karvan Ahmadi
Avstängningar: Josh Wicks (avstängd på grund av användande av kokain)

Trolig laguppställning, AIK

Janosevic
Milosevic – Karlsson – R. Jansson
Bahoui – A. Jönsson – Kofi Adu – K. Olsson – Lindkvist
Goitom – Yasin

Skador: Jesper Nyholm, Joel Ekstrand, Oscar Linnér, Robert Lundström, Tarik Elyounoussi
Avstängningar:

Speltips

AIK är det klart starkare laget av dessa två, och vi väntar oss en bortaseger. Det som skulle kunna tala emot AIK är alla deras skadeproblem, men Sirius lider av många skador även de och tvingas dessutom ha sin assisterande målvaktstränare i mål.

Vi spelar den raka 2:an till oddset 1.72 på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar