BK Häcken - Hammarby IF (26/9): Stream, speltips & odds

Häcken Hammarby speltips stream

Häcken och Hammarby möts i Allsvenskan på söndag. Här kan ni läsa allt ni behöver veta inför matchen.

Häcken har gjort en riktigt trist säsong, som fansen nog bara hoppas ska ta slut snart. Hammarby har väl inte direkt gjort succé, men har ännu häng på Europaplats. På söndag eftermiddag möts lagen på Bravida Arena.

Ta del av det viktigaste inför matchen, med såväl speltips som information om hur ni gör för att streama Häcken – Hammarby live.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: BK Häcken – Hammarby IF
Matchstart Kl. 17:30, den 26/9
Vart: Tele2 Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (2,62 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Hammarby kommer från två raka segrar, mot Varbergs BoIS och IFK Göteborg.
  • BK Häcken har inte vunnit på tre matcher. Elfsborg, Mjällby och Varberg är lagen som man inte lyckats slå.
  • Hammarbys anfallare Paulinho har ett stort förflutet i Häcken, där han är bäste målskytt genom tiderna.

Streama Häcken – Hammarby

Det är enkelt att hitta en BK Häcken – Hammarby live stream. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då får ni tillgång till Allsvenskan live streams av alla matcher.

Det går bra att streama Häcken – Hammarby från valfri enhet. Ni kan titta på fotboll via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande går det dessutom att koppla över sändningen till TV-skärmen, och streama fotboll där.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama BK Häcken – Hammarby IF

Speltips & odds: Häcken – Hammarby

Häckens säsong har knappast varit någon solskenshistoria. Laget inledde Allsvenskan med att gå utan seger i de sju första matcherna, och strax därefter var det dags för Andreas Alm att flytta till Danmark och OB Odense.

In för att ge laget en energiboost kom norske Per-Mathias Högmo, som lyckats med just detta i ett krisande Djurgården för knappt ett decennium sedan. Han lyckades med samma sak i Häcken, och vann sina tre första matcher som tränare över laget.

Den där tränarbytes-effekten blev dock ganska kortvarig, för nu är Häcken om än inte lika svaga som i början av säsongen så åtminstone klart sämre än man var när Högmo precis tagit över. För tillfället har man tre raka matcher utan seger, där bortaförlusten mot Elfsborg i och för sig kanske inte är katastrofal. De oavgjorda matcherna mot Mjällby och Varberg var däremot svaga.

Hammarby har haft en säsong som varit ganska mycket upp, och ganska mycket ner. Precis så som det brukar vara för ”Bajen”, med andra ord. Sedan Milos Milojevic tog över har resultaten denna säsong gått uppåt en aning, och i torsdags stod laget för en av sina bästa matcher på hela året. Det då man besegrade hopplösa IFK Göteborg med 3-0, efter att Akinkunmi Amoo haft en riktig toppenmatch.

Till matchen mot Häcken saknar Hammarby främst Williot Swedberg och ”Abbe” Khalili. Häcken får klara sig utan Ali Youssef, Nasiru Mohammed, Samuel Gustafson och Tobias Heintz. Dessutom är Patrik Wålemark avstängd. Det är alltså en hel del stora avbräck för Häcken.

Vi tror att Hammarby, i egenskap av bättre form, kortare skadelista och mer att spela för, vinner den här enligt oddssättarna nästan helt jämna matchen. Den raka 2:an spelas till 2,62 gånger insatsen, på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2,62
  • Spelsida: Bet365

Här kan ni läsa vår recension av Bet365, som ni finner via länken.

Relaterade artiklar

VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg