Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 31 jul, 2021

AIK – Halmstads BK, 2/8: Stream, speltips & odds

AIK - Jalmstad live stream

AIK och Halmstad möts i Allsvenskan på måndag den 2/8. Här ger vi er vårt speltips till matchen, samt visar er hur ni bär er åt för att streama AIK – Halmstad live.

Under måndagen den 2 augusti spelas tre allsvenska matcher, och en av dessa är den mellan AIK och Halmstad. Här går vi igenom matchen de två lagen emellan, och visar hur ni gör för att streama AIK – Halmstad direkt på nätet. Dessutom får ni ett speltips med odds.

AIK har stått för en stark start på hösten, och detsamma får man säga gäller Halmstad. Inget av lagen har förlorat efter sommaren.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: AIK – Halmstads BK
Matchstart Kl. 19:00, den 2/8
Vart: Friends Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (1,68 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • AIK ligger 5:a i Allsvenskan, och har tagit sju poäng på de tre senaste matcherna.
  • Halmstad har inte förlorat någon av sina sju senaste matcher, och ligger 9:a.
  • Senast lagen möttes var i gruppspelet av Svenska Cupen 2018, och då vann AIK med 3-1.

Streama AIK – Halmstad live

Det enda ni behöver göra för att live streama AIK – Halmstads BK är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni streama alla matcher från Allsvenskan, och så även se detta möte.

På Discovery Plus kan du se din AIK – Halmstad live stream med hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna skickliga och kunniga. Det är möjligt att börja titta på din fotboll stream direkt via mobil, dator eller surfplatta. Ha igång din AIK – Halmstad stream från valfri enhet. Om du har en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och streama matchen därifrån.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama AIK – Halmstads BK online!

Speltips & odds: AIK – Halmstads BK

AIK är ett av lagen som aspirerar på de högsta platserna i Allsvenskan, och ligger i detta nu 5:a i Allsvenskan. En överprestation så här långt utifrån experternas tips inför säsongen, då AIK tippades att sluta 7:a – ett tips som upprörde inte minst Alexander Milosevic.

Men en 5:e-plats ger inte mycket kul, utan det är topp tre som krävs för att säkra Europaspel. Just nu har två poäng dit, för att nå Elfsborg som spelat en match mer.

Under hösten har AIK visat upp en fin stabilitet som man länge vetat om att de har, med segrar mot Varbergs BoIS och Kalmar FF. Mot Varberg låg man under och mot Kalmar fick man under långa perioder inte ens låna bollen, men AIK kom ifrån båda matcherna med full pott medan motståndarlaget fick kamma noll.

Något som märkts tydligt under de senaste matcherna är att AIK saknar en riktigt bra anfallare som kan spela match efter match. Bojan Radulovic är inte tillräckligt bra för att vara en bärande spelare i ett topplag, Nicolás Stefanelli har inte riktigt killerinstinkten och kan försvinna i större matcher, och Henok Goitom – den ende riktige klassanfallaren i laget – har svårt att orka 90 minuter. Kanske något att titta efter för ledningen under sommarfönstret.

Halmstad har tagit fem poäng på tre matcher under hösten, vilket är klart godkänt för en nykomling. Senast vann man mot Östersund, tack vare att motståndarna gjort självmål på tilläggstid. Mot AIK, då? Vi lägger ett lätt favoritskap på hemmalaget, men känner oss ändå osäkra på att de håller hela vägen. Istället landar vi i ett målspel – under 2,5 mål i matchen för 1,68 gånger insatsen. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,68
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar