Streama Milan – Napoli: Se live stream & TV (14/3)

Ett klassiskt möte mellan två stora italienska klubbar drabbar samman söndagen den 14/3. Här uppdaterar vi med info om hur du kan se Milan – Napoli stream. Vi ger även mer råd om hur du kan se matchen på TV.

Både Milan och Napoli ser ut at få kriga om sina Europa-platser i Serie A. Endast Milan har en teoretisk chans att fortfarande vinna ligan. Då krävs en vinst mot Napoli när lagen drabbar samman. Milan är lite favoriter inför matchen – men hotas av ett tight spelschema.

Vi tror matchen kommer bli väldigt jämn. Därför är det av extra intresse att streama Milan – Napoli. Vi på Sportal.se brukar alltid uppdatera med live streaming inför de hetare matcherna i Europa.

Vad: Milan – Napoli, Serie A
Live stream: Se Milan – Napoli hos Bet365
Matchstart Kl. 20:45, den 14/3
Vart: San Siro
TV-kanal: CMore Fotboll & Cmore
Speltips: Milan vinner (1.72 hos Unibet)

Milan – Napoli stream

Du kommer att kunna se Milan – Napoli live stream den 14/3 inne hos Bet365. Matchen kommer att vara möjlig att sända för alla som har ett konto på deras hemsida. Det är självklart gratis att skapa kontot – men för att streama Serie A online så krävs en insättning på minst 50 kr. Dessa pengar är det möjligt att spela på odds med. Det kan skänka ännu mer spänning till de matcher som du kan se via live streaming.

Det är många i Sverige som just nu väljer att titta på fotboll inne hos Bet365. Där har man inte bara samlat matcher från Serie A – så som Milan – Napoli. Där kan man även sända Bundesliga eller La Liga streaming. Det skapar ett bra utbud av toppfotboll att se via dator, mobil eller TV.

För att sända Milan – Napoli via live stream så följer du bara dessa fyra stegen.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto gratis
  • Spela på odds
  • Se Milan – Napoli stream

Du kommer att kunna starta din sändning strax innan att matchen startar. Det kommer dessvärre inte bjudas på något för- och eftersnack. Det är oftast inte helller svenska kommentatorer.

Se på TV

Många föredrar att se fotbollsmatcher på sin TV. För att kunna se Milan – Napoli på TV så behöer du veta vilken kanal som visar matchen.

Milan – Napoli kommer att sändas på Cmore Fotboll. Det är en premium-kanal som kräver att du har ett avtal med Cmore eller med din tv-operatör. Saknas kanalen hemma hos dig så bör du kontakta din operatör för mer hjälp.

 

  • TV-kanal: Cmore Fotboll
  • Sändningsstart: Cirka 30 min inför avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Sverigeettan i herrtennis Mikael Ymer har tagit sig till kvartsfinalen i ATP Gstaad i Schweiz där han fortsätter att visa stark form på grusunderlaget.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson