Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 nov, 2020

Streama Juventus – Cagliari: Live stream & TV

Juventus Cagliari stream

  • Juventus ligger 5:a i Serie A, och är ännu obesegrade.
  • Cagliari ligger på 11:e plats, och har vunnit tre av sina fyra senaste matcher.
  • Juventus har vunnit sina fyra senaste hemmamatcher mot Cagliari.
Vad Juventus – Cagliari, omgång 8 i Serie A
Var Allianz Stadium, Turin
När Lördag 21 november, 20:45
Live stream Bet365

Vill du titta på Juventus – Cagliari?

Se matchen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det lär vara populärt att live streama Juventus – Cagliari, och se denna match från Serie A under lördag kväll. Vi visar hur ni gör för att se matchen direktsänt på nätet.

Streama Juventus – Cagliari

Väldigt många lär vilja hitta en Juventus – Cagliari live stream, för att se när dessa två italienska klubbar gör upp i Serie A. I den här texten gör vi vårt för att visa er hur ni hittar en sändning av mötet. Följ våra instruktioner och se hur du gör för att streama matchen online.

Vi guidar dig steg för steg. Hitta din Juventus – Cagliari stream att se direkt på internet!

Juventus – Cagliari live stream

Hur gör man då för att titta på Juventus – Cagliari online? Det är det många som undrar, så här när matchen närmar sig. Vi ska försöka förklara och visa hur du kan hitta en fotboll stream av matchen. Följ våra instruktioner och hitta din Juventus – Cagliari stream, för att kolla på mötet på nätet.

Det första du ska göra för att hitta din sändning av matchen är att skapa ett konto på Bet365, göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort är det bara att navigera dig till din Juventus – Cagliari live stream, och börja titta på matchen. Du kan se alla matcher från Serie A på Bet365.

Det är möjligt att se matchen från valfri enhet. Titta på Juventus – Cagliari via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din sändning till TV-skärmen, med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Din sändning är av hög kvalitet. Du som väljer att streama Juventus – Cagliari kommer att kunna njuta av bra bild, fint ljud och skickliga kommentatorer.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Streama Juventus – Cagliari live!

Titta på Juventus – Cagliari på TV

Kan man titta på Juventus – Cagliari på TV? Ja, det finns en kanal som kommer att visa matchen i Sverige och det är Sportkanalen. Har du den i ditt utbud kan du se matchen på TV.

Annars kan du alltid koppla din stream till TV-skärmen, med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 20:45, lördag 21 november

Inför matchen

Juventus kommer att mönstra ett starkt lag, där både Dejan Kulusevski och Cristiano Ronaldo väntas tillhöra startelvan. Även spelare som Álvaro Morata, Alex Sandro och Juan Cuadrado väntas starta.

Cagliari har en del kvalitet även de, bland annat i form av Giovanni Simeone. Det är Diego Simeones son.

europatipset
Europatipset den 22/2 kommer att innehålla flera matcher från Europa League. Kolla vilka speltips vi har inför matcherna!
22 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 21 februari bjuder på matcher i Champions League + Premier League bland annat. Kolla in våra speltips i samtliga matcher!
21 februari, 2024
topptipset
Dagens topptipset från den 20 februari innehåller flera intressanta matcher från England. Inte minst så finns Premier League på kupongen idag.
20 februari, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar