Roma - Napoli, 21/3: Stream, speltips & odds

Roma och Napoli möts i en het match om Champions League-platserna! Kolla in vårt speltips till mötet, och se även hur ni gör för att hitta er Roma – Napoli stream.

Roma har gjort en stark säsong, men åkte senast på en överraskande plump. Napoli visar upp en ojämnhet men har gått bra på sistone. Matchen denna söndag är viktig i kampen om Champions League-plats.

Kolla in vårt speltips till mötet på Stadio Olimpico, eller se hur ni hittar en Roma – Napoli live stream 21/3. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad:Roma – Napoli
MatchstartKl. 20:45, den 21/3
Vart: Stadio Olimpico, Rom
Live streamBet365
TV-kanal:C More Live
Speltips:Napoli vinner (2,62 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Napoli vann höstmötet lagen emellan med hela 4-0, vilket var lagets andra raka seger mot Roma.
  • Napoli ligger 5:a i Serie A, och Roma hittar vi på 6:e plats.
  • Roma saknar bland annat Henrikh Mkhitaryan och Nicolo Zaniolo.

ResultatOdds
Roma vinner2.55
Oavgjort3.50
Napoli vinner2.62

Oddsen finner du hos Bet365.

Streama Roma – Napoli

Det är lätt att streama Roma – Napoli online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365. Där kan man streama alla matcher från Serie A.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Roma – Napoli + alla Serie A-matcher

Speltips inför matchen

Roma är inte längre det mentalt starka och hårda lagbygge som vi såg för några år sedan, och de flesta hade nog inte trott att de skulle vara med och slåss om Champions League-platserna. Men Paulo Fonsecas mannar har följt med lite i bakgrunden, där spelare som Borja Mayoral och Henrikh Mkhitaryan haft en stor roll i framgångarna.

Att Roma haft svårt för topplagen är ingen hemlighet och heller ingen överraskning. Att laget skulle gå och förlora mot hopplösa Parma – som inte vunnit sedan november – i den senaste omgången var det färre som väntat sig.

Men Parma vann med 2-0, och Roma har nu press på sig att besegra Napoli för att inte halka efter i jakten på fjärdeplatsen.

Napoli har haft en period med många skador, som resulterade i många poängtapp, men nu ser det ljusare ut på den fronten. Man har fyra raka matcher utan förlust, även om man nog inte är så glada över att inte ha besegrat Sassuolo häromveckan. Napoli tog då ledningen till 3-2 i 90:e minuten, men hann med att därefter orsaka och släppa in en straff.

Napol har en starkare form än Roma, och en större vana av att vinna stormatcherna. Man vann till exempel mot Milan för bara en vecka sen. Vi landar i att spela den raka 2:an, till 2,62 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Napoli vinner
  • Odds: 2.62
  • Spelsida: bet365
Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta och Juventus möts i en stor toppmatch i Serie A! Ta del av speltips och hitta en live stream.
News icon17 april, 2021
Author iconEmil Sandberg
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Få gratis tips om vart du kan se Athletic Bilbao - FC Barcelona i final av Copa Del Rey. Vi ger info om hur du ser matchen online & på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Titta på Chelsea - Manchester City i FA-Cupen via live stream online. Vi tipsar gratis om vart du kan streama matchen eller se den på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman