Napoli – Juventus, 13/2: Stream & speltips

Juventus Napoli live stream

Napoli – Juventus, 13/2: Stream & speltips
En stormatch väntar mellan Napoli – Juventus i Serie A. Vi visar dig hur du kan streama matchen. Vi lämnar dig heller inte utan ett speltips. Du kan läsa lite längre ner vilka odds vi har valt att spela på.

Båda lagen krigar om topplaceringarna i den italienska ligan. Juventus måste vi hålla som favoriter i matchen. Det kommer nog vara till deras fördel vårt speltips kommer att luta sig emot.

Vad:Juvetus – Roma, Serie A
Live stream:Se Napoli – Juventus hos bet365
MatchstartKl. 18:00, den 13/2
Vart: Diego Armando Maradona-Stadium
TV-kanal:Cmore
Speltips:Juventus vinner matchen (2.15 hos Unibet)

Inför matchen

 • Kulusevski troligen från start!
 • Juventus har vunnit 5/5 senaste matcher
 • Dries Mertens i Napoli förväntas vara borta pga skada

Streama Napoli – Juventus

Matchen kommer att sändas inne hos Bet365. Där kommer deras Napoli – Juventus live stream att starta cirka 10 minuter innan avspark (18:00). Alla medlemmar i Sverige har full tillågng till att se matcher från Serie A. Det enda som krävs är att du spelar på odds inför de matcher du vill se.

När du spelat på Napoli Juventus så kommer din stream vara gratis ”på köpet”. Hos deras sida är det en självklarhet att man ska kunna streama fotboll som man har bettat på.

 1. Gå till Bet365
 2. Skapa ett konto
 3. Spela på matchen
 4. Gå till live streaming
 5. Se Napoli – Juventus stream

Speltips – bra odds på Juve

Vi kan ganska snabbt se att flera bettingsidor bekräftar våra tankar om att Juventus är favoriter. Det förvånade oss lite grann hur högt och bra odds som Juventus har. Inne hos Unibet så ger man 2.15 i skrivande stund på att Juventus ska vinna. De spelar visserligen på bortaplan – men vi tror att de vinner matchen. Nästan säkra.

Den 20 januari, 2021 så spelade dessa två lagen mot varandra i Super Cup. Trupperna var ungefär likadana då – som de förväntas att spela med nu. Den matchen vann Juventus bekvämt med 2-0. Det väger även en tung fördel på Juventus om vi kollar på andra inbördesmöten mellan just Napoli och Juventus.

 • Napoli vinner – 3.30
 • Oavgjort – 3.50
 • Juventus vinner – 2.15

Oddsen är hämtade från Unibet. Vi väljer att spela på en bortavinst för Juventus.

Kulusevski från start?

Vi har börjat bli lite vana med att se Dejan Kulusevski från start i Juventus. Vi har dock sett en liten nedgång på senare tid där speltiden har blivit lite mer knapp – och presentationen inte riktigt lika hög som i början av säsongen.

Han fick utstå lite kritik i senaste matcherna för att vara för osynlig. Det har blivit en stor press på svensken. Vilket är ett kvitto på att man förväntar sig mycket av honom i Serie A. Det kan ta honom långt!

Sveriges EM-trupp 2021 presenterad – se alla spelare
Sveriges EM-trupp 2021 presenterad – se alla spelare
Här är namnen som ska göra det för Sverige i sommar! Kolla in hela EM-truppen! …
News icon18 maj, 2021
Author iconEmil Sandberg
Streama Atalanta – Juventus: Se live stream & TV (19/5)
Streama Atalanta – Juventus: Se live stream & TV (19/5)
Vill du kunna se final av italienska cupen (coppa italia) 2021? Se hur du kan sända Atalanta - Juventus stream på nätet under den 19 maj.
News icon18 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman
Tre kronors trupp till ishockey VM – Sveriges uttagning
Tre kronors trupp till ishockey VM – Sveriges uttagning
Se alla spelare som är uttagna till Sveriges trupp inför ishockey VM 2021. Tre Kronors lag består av spelare från NHL, KHL och SHL m.m.
News icon17 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman