Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 mar, 2021

Milan – Udinese: Stream, speltips & odds

Milan Udinese stream speltips

Ett skadedrabbat Milan tar emot Udinese på onsdagskvällen. Lyckas ”I Rossoneri” vinna denna kluriga match i jakten mot en scudetto? Se vårt speltips till matchen, och få även reda på hur ni hittar en AC Milan – Udinese live stream.

Milan kommer till den här matchen med gott mod, efter att äntligen ha visat upp storform igen. Udinese kommer även de från en seger, efter ett sent avgörande.

På onsdag den 3 mars är det dags för lagen att ställas mot varandra. Kolla in hur ni gör för att streama Milan – Udinese, och ta även del av vårt speltips till matchen.

Vad: Milan – Udinese
När: Den 3/3, kl 20:45
Vart: San Siro
Speltips: Milan vinner (1,91 hos Bet365)
Live stream: Bet365
TV: C More Fotboll

Odds & inför matchen

  • Höstmötet lagen emellan vann Milan med 2-1, efter mål av Kessié och Ibrahimovic.
  • Milan saknar eventuellt hela offensiva trion Rebic, Calhanoglu och Ibrahimovic.
  • Udinese är utan bland annat förre Milanspelaren Gerard Deulofeu.

Resultat Odds
Milan vinner 1.91
Oavgjort 3.35
Udinese vinner 4.00

Oddsen finner du hos Bet365.

Streama Milan – Udinese

För att hitta en AC Milan – Udinese stream att se online på nätet rekommenderar vi dig att skapa ett konto på Bet365. Där kan du nämligen streama alla matcher från Serie A, så länge du har pengar på kontot. Skapa ditt konto, sätt in minst 50 kronor och börja streama Milan – Udinese!

Det är möjligt att ha igång din fotboll stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Bli medlem gratis
  3. Sätt in minst 50 kronor
  4. Streama Milan – Udinese

Speltips inför matchen

Milan år 2020 och Milan år 2021 har varit nästan som dag och natt. Milan förlorade inte en enda match under de nio sista månaderna av 2020, och fansen fick anledning att drömma om scudetton. På de två första månaderna av 2021 har det redan blivit fem förluster.

Anledningarna till fallet är flera. En stor orsak är alla de skador laget drabbats av. Tongivande spelare som Ismaël Bennacer, Ante Rebic, Zlatan Ibrahimovic, Hakan Calhanoglu samt mittbacksparet har alla varit borta i perioder, och därmed även tappat form inför det att de kommit tillbaka.

Det är dessutom inget tvivel om att Milans insatser år 2020 var en överprestation. Laget gick klart bättre än vad som förväntades, och hela truppen lyckades hitta och hålla toppformen mer eller mindre samtidigt. Sist men inte minst har förlusterna det här året kommit mot väldigt starka lag, med undantag av Spezia.

Mot Roma senast visade Milan dock upp den energi, glöd och kvalitet vi sett tidigare. Inte minst Rebic visade sig från sin bästa sida. Segern blev dock dyrköpt, då den offensiva stjärntrion Rebic, Ibrahimovic och Calhanoglu återigen fick lämna planen skadade. Det är ännu oklart när de kan vara tillbaka, men första rapporterna från Italien säger att Zlatan missar minst tre matcher.

Udinese har stått för en stabil säsong, och ser ut att sluta någonstans i mitten som vanligt. Man ligger på 12:e plats, och kommer senast från en seger hemma mot Fiorentina.

Vårt speltips

Ponera att Zlatan, Rebic och Calhanoglu alla missar matchen. Då har Milan ändå Rafael Leão, Samu Castillejo och Brahim Díaz att slänga in. Det är inte spelare av samma kaliber som ordinarie manskap, men ändå klart starkare spelare än vad Udinese kan mönstra.

Vi tror att Milan vinner den här matchen, för så bra är man även utan flera tongivande spelare. Vi spelar den raka 1:an till det generösa oddset 1,91. Det finnes på Bet365.

Fler sportnyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
28 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar