Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 feb, 2021

Milan – Crotone, 7/2: Stream & speltips

Udinese AC Milan live stream

I Serie A så kommer en match mellan Milan – Crotone att spelas. Du kommer här kunna läsa om hur du kan se Milan – Crotone live stream på nätet. Vi kommer även hjälpa dig med ett speltips där vi berättar om vilka odds vi kommer spela på inför matchen den 7/2.

Milan har skapat sig en liten lucka med endast två poäng från närmaste rivalerna Inter. Det gäller nu för AC Milan att inte tappa poäng – speciellt inte mot lag som Crotone som parkerat sig i botten av tabellen.

Detta blir en match där toppen möter botten. Dessa matcher är inte allt för enkla för topplagen. Det vilar stor press på Milan – samtidigt som de flesta redan räknat in förlusten för Crotone. Det ger ett skönt läge för bottenlaget med allt att vinna.

Vad: Milan – Crotone, Serie A
Live stream: > Streama Milan – Crotone hos Bet365
Matchstart Kl. 15:00, 7/2
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
TV-kanal: Cmore Fotboll
Speltips: Milan vinner båda halvlekarna (1.72 hos Bet365)

Inför matchen

  • Milan har tagit 13 poäng av 15 möjliga i sina 5 senaste matcher mot Crotone
  • Simon Kjaer saknas i Milans backlinje pga lårskada
  • Milan ligger på första plats i tabellen – Crotone ligger på jumboplatsen med endast 12 poäng på 20 matcher.

Streama Milan – Crotone

För att kunna se Milan – Crotone stream på nätet så kan du ta hjälp av flera sidor. En av dessa är Bet365. Där kommer alla som spelar på odds inför matchen kunna streama Milan – Crotone gratis.

Sidan kommer att göra det möjligt att streama matcher i Serie A online. Det är inte den enda ligan som man väljer att sända från. Det är väldigt populärt att se La Liga streams eller Bundesliga streams på samma sida. Allt detta + mycket annan sport är möjlig att se live om du följer stegen här nedanför.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds inför matchen du vill se
  • Se Milan – Crotone stream

Speltips & odds

Som vi tidigare skrev så är det toppen mot botten i denna match. David mot Goliat. Kalla det vad ni vill. Det enda som är helt klart är att det kommer bli en tuff match för Crotone – men inte omöjlig att sno åt sig poäng i.

Tidigare möten lagen emellan visar en klar fördel för AC Milan – och Zlatan Ibrahimovic. Där har Crotone endast tagit 1 poäng på 5 spelade matcher mot Milan.

Det enda som talar emot att Milan inte kommer gå segrande från matchen är deras backlinje. Den kommer vara något försvagad då den danska mittbackaen Simon Kjaer inte kommer till spel. Detta pga av en lår skada.

Vi tror att det blir full gas från start i mål. Därför kommre vi att tippa på odds som delar ut vinster om Milan skulle vinna båda halvlekarna. Det ger oss ett odds på 1.72 hos Bet365 i skrivande stund. Det tycker vi är ett spelvärt odds som vi självklart tror kommer att gå in.

  • Tips: Milan vinner båda halvlekarna
  • Odds: 1.72 (Uppdaterad 5 februari)
  • Spelsida: Bet365
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar