Milan – Crotone, 7/2: Stream & speltips

udinese ac milan live stream

I Serie A så kommer en match mellan Milan – Crotone att spelas. Du kommer här kunna läsa om hur du kan se Milan – Crotone live stream på nätet. Vi kommer även hjälpa dig med ett speltips där vi berättar om vilka odds vi kommer spela på inför matchen den 7/2.

Milan har skapat sig en liten lucka med endast två poäng från närmaste rivalerna Inter. Det gäller nu för AC Milan att inte tappa poäng – speciellt inte mot lag som Crotone som parkerat sig i botten av tabellen.

Detta blir en match där toppen möter botten. Dessa matcher är inte allt för enkla för topplagen. Det vilar stor press på Milan – samtidigt som de flesta redan räknat in förlusten för Crotone. Det ger ett skönt läge för bottenlaget med allt att vinna.

Vad: Milan – Crotone, Serie A
Live stream: > Streama Milan – Crotone hos Bet365
Matchstart Kl. 15:00, 7/2
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
TV-kanal: Cmore Fotboll
Speltips: Milan vinner båda halvlekarna (1.72 hos Bet365)

Inför matchen

  • Milan har tagit 13 poäng av 15 möjliga i sina 5 senaste matcher mot Crotone
  • Simon Kjaer saknas i Milans backlinje pga lårskada
  • Milan ligger på första plats i tabellen – Crotone ligger på jumboplatsen med endast 12 poäng på 20 matcher.

Streama Milan – Crotone

För att kunna se Milan – Crotone stream på nätet så kan du ta hjälp av flera sidor. En av dessa är Bet365. Där kommer alla som spelar på odds inför matchen kunna streama Milan – Crotone gratis.

Sidan kommer att göra det möjligt att streama matcher i Serie A online. Det är inte den enda ligan som man väljer att sända från. Det är väldigt populärt att se La Liga streams eller Bundesliga streams på samma sida. Allt detta + mycket annan sport är möjlig att se live om du följer stegen här nedanför.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds inför matchen du vill se
  • Se Milan – Crotone stream

Speltips & odds

Som vi tidigare skrev så är det toppen mot botten i denna match. David mot Goliat. Kalla det vad ni vill. Det enda som är helt klart är att det kommer bli en tuff match för Crotone – men inte omöjlig att sno åt sig poäng i.

Tidigare möten lagen emellan visar en klar fördel för AC Milan – och Zlatan Ibrahimovic. Där har Crotone endast tagit 1 poäng på 5 spelade matcher mot Milan.

Det enda som talar emot att Milan inte kommer gå segrande från matchen är deras backlinje. Den kommer vara något försvagad då den danska mittbackaen Simon Kjaer inte kommer till spel. Detta pga av en lår skada.

Vi tror att det blir full gas från start i mål. Därför kommre vi att tippa på odds som delar ut vinster om Milan skulle vinna båda halvlekarna. Det ger oss ett odds på 1.72 hos Bet365 i skrivande stund. Det tycker vi är ett spelvärt odds som vi självklart tror kommer att gå in.

  • Tips: Milan vinner båda halvlekarna
  • Odds: 1.72 (Uppdaterad 5 februari)
  • Spelsida: Bet365
Stryktipset – 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset avgörs på söndagen denna helg! Denna vecka ryms hela den avslutande omgången från Premier League samt två matcher från Allsvenskan och en från Serie A …
20 maj, 2022 | Emil Sandberg
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad – ingen Zlatan
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad - ingen Zlatan
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Eintracht Frankfurt – Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Streama Eintracht Frankfurt - Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Finalen i Europa League spelas mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Rätt så öppet möte. Se hur du streamar kampen online eller ser den på en TV kanal.
16 maj, 2022 | Katten Jansson