Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 mar, 2021

Juventus – Spezia, 2/3: Stream, odds & speltips

Juventus – Spezia, 2/3: Stream, odds & speltips

Den 2 mars så kommer de regerande mästarna Juventus att ta emot Spezia Calcio på sin hemmabana. Vi kommer hjälpa dig att hitta till en Juventus – Spezia live stream. Vi hjälper dig även med ett speltips för att få så bra odds som möjligt inför matchen.

Från start så hoppas vi på en svensk Dejan Kulusevski. Får han chansen i kvällens match så känns det som goda chanser att få vara delaktig i det offensiva spelet.

Inför Juventus – Spezia så är det inte svårt att lista ut vem som står som favoriter. Juventus har vacklat innan mot sämre lag – så vinsten är nog inte så säker som många tror.

Vad: Juvetus – Spezia Calcio, Serie A
Avspark: Kl. 20:45, 2/3
Vart: Juventus Stadium
Live stream: Bet365
TV-kanal: Cmore Fotboll
Speltips: Under 2,5 mål av Juventus (1.77 hos Unibet)

Streama Juventus – Spezia

Det är flera sidor som erbjuder dig att se matcher i Serie A via live streams. En av de sidor som vi tipsar gratis om är Bet365. Där kommer man att sända alla de matcher som spelas från italienska Serie A. Det är inte den enda stora ligan man visar med sina sändningar. Det är även möjligt att streama La Liga eller om du vill titta på Bundesliga. Ett spelkonto med minst 50 kr kommer att låsa upp alla sändningar.

Du kommer att kunna starta din Juventus – Spezia stream strax innan avspark. Se till att du har gjort allt som krävs för att se fotboll online med Bet365.

  • Besök Bet365
  • Skapa ett spelkonto gratis
  • Sätt in pengar & spela på odds
  • Gå till alla live streams
  • Se Juventus – Spezia

Speltips

Att Juventus står som favoriter till att vinna matchen är det ytterst få som kan säga emot. Att jämföra trupperna mot varandra är inte ens nödvändigt. Det räcker att se bara några få namn i de olika lagen för att se att Juventus är överlägsna.

Det som dock skapar lite spänning i matchen är att Juventus flera gånger har haft svårt denna säsongen. Både mot topplag och mot de lag som ligger på tabellens nedre halva. Man har dessutom matcher i Champions League. Vilket kan innebära att fokuset inte ligger fullt ut när man tar emot Spezia i ligan. Det lär vilas en och annan spelare.

Spezia krigar på i tabellens nedre halva. Man har lyckats att undvika kvalplatserna i stora delar av säsongen. Man är inte piskade att vinna mot Juventus för att behålla en trygg plats i tabellen. Det kan skapa ett lugn.

Vi tror att Juventus kommer att vinna matchen – men inte med mycket. Det finns inget som pekar på att Juventus helt plötsligt ska hitta en stor målform – samtidigt som Spezia har ett ganska bra försvarsspel.

Vi tror att Juventus endast vinner med maximalt 2 mål. Vi tror heller inte att de kommer ösa in mål mot Spezia. Därför kommer vi tippa på att Juventus kommer göra mindre än 2,5 mål i matchen. De har nämligen inte gjort fler än 2,5 mål på 6 av sina 7 senaste matcher.

  • Speltips: Juventus gör under 2,5 mål
  • Odds: 1.77
  • Spelsida: Unibet

Andra intressanta odds

Hos Unibet så finns det flera intressanta odds att spela på. Som ny medlem så kan du även ta del av en oddsbonus Sverige att spela med. Det är ett bra knep för att få extra pengar att spela och vinna med. Du kan använda dina bonuspengar för att spela på något av de odds vi tipsar om här nedanför.

Spel Odds från Unibet (uppdaterad 10:00, 2/3)
Juventus vinner 1.26
Oavgjort 6.10
Spezia vinner 11.50
Dejan Kulusevski gör mål 2.50
Över 9,5 hörnor i matchen 1.99
sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar