En av många som är smittad av viruset.
NYHETER

Italienaren är en av många som har blivit drabbade av virusets spridning i världen.

Fler och fler blir smittade av coronaviruset som har brutit ut i världen på ett snabbt och vårdslöst sätt. Även sporten påverkas på flera sätt av detta. Fotbollsmatcher flyttas upp och ligor ställs in på obestämd tid, vilket skapar problem för klubbar och ligor. Nu är ännu en människa smittad av viruset som har drabbat många hitintills.

Italienaren Daniele Rugani spelar fotboll för Juventus i Serie A och blev testad positiv för coronavirus under onsdagen. Försvararen har nu isolerats av klubben och får inte vistas på träningsannläggningen tills en åtgärd har gjorts mot viruset. Coronaviruset är ett av de största virus som har brutit ut i världen de senaste åren.

25-åringen har spelat tre matcher för den italienska giganten denna säsong och anses vara en av Italiens största mittbackstalanger. De senaste åren har han flertalet gånger varit i ryktesvägarna då han var på väg till bland annat Londonklubbarna Arsenal och Chelsea.

En annan fotbollsspelare som har smittats av coronaviruset är John Guidettis lagkamrat Timo Hübers i Hannover 96. Tysken hålls för närvarande också för sig själv och är inte med övriga i laget. Troligtvis kommer fler fall att uppkomma likt dessa exempel den närmsta tiden.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se