Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 dec, 2012

Den bästa segern är alltid din nästa

Juventus gick igenom Serie A 2011/12 obesegrade och vann ligan tämligen enkelt under våren. President Andrea Agnelli minns känslan när Scudetton bärgades men siktar också framåt. 

– Mitt favoritminne från 2012 var när jag såg 400 000 personer på gatorna dagen vi vann Scudetton. Det var något utöver det vanliga, säger Agnelli. 

– Jag bor uppe i bergen och jag hörde ljudet när laget vann mot Cagliari. Att följa det hela på avstånd och höra och känna vad som var på gång var helt otroligt. 

Juventus bärgade också den italienska supercupen under hösten och ser nu fram emot att även vara med och utmana i Champions League.

– Det finns många saker man kan önska sig men Juves supportrar vet mycket väl att det som hänt inte räknas. Juves fans vill alltid nå nästa mål och vi jobbar med professionalism och målmedvetenhet för att vi vet att nästa seger alltid är den bästa. Vi saknar inte motivation och vet att 2013 antagligen kommer att bli ännu tuffare än förra året. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar