Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Villas-Boas: Tottenham kan vinna ligan

För bara 14 dagar sedan – när Tottenham just hade förlorat derbyt mot Arsenal – förklarade André Villas-Boas att laget inte riktigt är redo att utmana de stora elefanterna i Premier League.

Men idag är det helt andra tongångar från korridorerna på White Hart Lane. Villas-Boas har börjat bekanta sig med tanken att hans Tottenham – som ligger på samma poäng som ligaledarna Arsenal – faktiskt kan utmana om titeln redan i år.

– En jämn titelkamp? Det ser ut som att det blir det. Det finns inget lag som tagit maximalt med poäng. Mästarna har problem och Manchester City förlorade mot Cardiff och kryssade mot Stoke. Det har varit en del överraskande resultat, säger Villas-Boas inför eftermiddagens match mot Chelsea.

– Efter dagens match kan Chelsea ha två förluster och ett kryss. Det verkar vara mönstret den här säsongen. Och vi kan bli bättre. Vi har aldrig haft den här bredden i truppen och det handlar om att nå resultat hela tiden för att öka motivationen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar